Γκούλα: «Θα αγωνιστούμε με αυτοπεποίθηση, γνωρίζουμε ότι θα είστε νοητά μαζί μας»

Γκούλα: «Θα αγωνιστούμε με αυτοπεποίθηση, γνωρίζουμε ότι θα είστε νοητά μαζί μας»

Newsroom
gulaapollon
Ο προπονητής του Απόλλωνα Λεμεσού αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια 29ης Μαΐου, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί με αποφασιστικότητα για τη νίκη.

Χωρίς τον κόσμο του θα υποδεχθεί ο Απόλλων Λεμεσού την Ομόνοια 29ης Μαΐου, λόγω της τιμωρίας που του επιβλήθηκε για τα συμβάντα στο λεμεσιανό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο προπονητής της ομάδας, Άντριαν Γκούλα, με δηλώσεις του στο matchday program αναφέρθηκε στο σημερινό ματς, υποστηρίζοντας ότι η διακοπή έδωσε στην ομάδα του την ευκαιρία να ανασυνταχθεί, ενώ αναφορικά με την τιμωρία, πρόσθεσε ότι οι οπαδοί της ομάδας θα βρίσκονται αναλυτικά στο πλευρό της.

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Η διακοπή λόγω των διεθνών υποχρεώσεων μας έδωσε την ευκαιρία να ανασυνταχθούμε μετά την τελευταία απρόσμενη ήττα και να προετοιμαστούμε καλύτερα για τα επόμενα παιχνίδια. Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε ξανά στη διάθεσή μας σημαντικούς παίκτες όπως οι Μαλεκκίδης, Κολ, Ζμέρχαλ, Σαγάλ και Μπολί, οι οποίοι θα ενισχύσουν την ομάδα μας. Επίσης, ο νεαρός Παναγιώτης ΓκόρντονΧαραλάμπους από την ακαδημία μας είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει στις προπονήσεις, κάτι που αποτελεί μεγάλο κέρδος τόσο για εκείνον όσο και για την ομάδα. Στο επικείμενο παιχνίδι με την Ομόνοια 29 Μαΐου, θα αγωνιστούμε με αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλός μας θα ακολουθήσει μια αμυντική στρατηγική. Αν και δεν θα έχετε τη δυνατότητα να είστε στο γήπεδο λόγω της τιμωρίας της έδρας μας, γνωρίζουμε ότι θα είστε νοητά μαζί μας. Η ομάδα θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να σας κάνει περήφανους, παλεύοντας για τη νίκη και επιδεικνύοντας τη σωστή αντίδραση μετά από την προηγούμενη ήττα»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα