Εθνικός Άχνας - Άρης Λεμεσού: Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Newsroom
ethnikos axnas - aris lemesou
Δείτε πως θα παραταχθούν ο Εθνικός Άχνας και ο Άρης Λεμεσού στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Cyprus League.

Να αφήσει πίσω του τη βαριά ήττα από την ΑΕΛ (2-5) θέλει ο Εθνικός Άχνας, στη σημερινή αναμέτρηση με τον Άρη Λεμεσού. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι θέλουν να μειώσουν τη διαφορά από την πρωτοπόρο Πάφο, παίρνοντας το διπλό στο «Δασάκι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας, Αλεξέι Σπιλέφσκι δεν προέβη σε καμιά αλλαγή, συγκριτικά με το νικηφόρο ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια. Από την άλλη, ο Νταβίντ Μπαντία πραγματοποίησε τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην ΑΕΛ. Οι Ντε Ιριόντο, Οφόρι, Στυλιανού και Ιωάννου έμειναν στον πάγκο και στη θέση τους μπήκαν οι Παναγιώτου, Πεχλιβάνης, Μπρένο και Αγγελόπουλος.

Αναλυτικά οι επιλογές των δυο προπονητών:

Εθνικός Άχνας: Φλόρες, Λίπσκι, Πεχλιβάνης, Μπονέτο, Λομοτέι, Παναγιώτου, Γκονζάλεζ, Μπαχανάκ, Αντερέγκεν, Αγγελόπουλος, Ντε Αλμέιδα.

 

Στον πάγκο: Μπογκατίνοφ, Ντε Ιριόντο, Σόμπιεχ, Ντουμπόφ, Ερνάντεζ, Μιλιντσεάνου, Ιωάννου, Βενιζέλου, Σάντι, Στυλιανού, Μπάρετ.

Άρης Λεμεσού: Βανά, Μποακί, Γκόλντσον, Γιαγκό, Καζού, Σαρφό, Στρούσκι, Μαγιαμπέλα, Μπένγκτσον, Γκομίς, Κβιλιτάια.

Στον πάγκο: Σοφρωνίου, Ζάντρο, Μπράουν, Κακόριν, Μάτισικ, Νίκολιτς, Γκάουσταντ, Θεοχάρους, Μοντνόρ, Σεμέδο, Ουρόσεβιτς, Κορέια.

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD / CHARA SAVVIDES

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα