ΑΠΟΕΛ: Παράσταση πολυφωνίας!

ΑΠΟΕΛ: Παράσταση πολυφωνίας!

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Η εντυπωσιακή με 0-5 νίκη του ΑΠΟΕΛ επί της Ομόνοιας Αραδίππου, εκτός των άλλων ανέδειξε και την επιθετική πολυφωνία της ομάδας, που έφτασε ήδη τους 10 διαφορετικούς σκόρερ στο πρωτάθλημα.

Ο ΑΠΟΕΛ έστειλε ηχηρό μήνυμα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με την κυριαρχική του νίκη επί της Ομόνοιας Αραδίππου (5-0), καταθέτοντας μια από τις πιο ολοκληρωμένες εμφανίσεις της σεζόν. Η ποικιλία στους σκόρερ ήταν η μεγάλη είδηση της αναμέτρησης, με πέντε διαφορετικούς παίκτες να βρίσκουν δίχτυα, κάτι που ενθουσίασε τον Μανόλο Χιμένεθ στο ντεμπούτο του στον πάγκο. Οι Τεχέρα, Ελ Αραμπί, Μαρκίνιος, Ντράζιτς και Κόρμπου πρόσθεσαν το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ, επιβεβαιώνοντας την πληθώρα επιλογών που διαθέτει η ομάδα.

Ο ΑΠΟΕΛ, με τη συμπλήρωση των επτά αγωνιστικών, καταγράφει πλέον 10 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές να έχουν χριστεί σκόρερ, στοιχείο που προσδίδει πολυφωνία και ευελιξία στο επιθετικό του παιχνίδι. Πρώτος μεταξύ αυτών, ο ασταμάτητος Ελ Αραμπί, με τέσσερα γκολ στο ενεργητικό του, ενώ οι Μαρκίνιος, Κόρμπου και Τσεπάκ έχουν ήδη από δύο τέρματα.

Η άνεση με την οποία ήρθε η νίκη δείχνει όχι μόνο την ποιότητα της ομάδας, αλλά και την ικανότητά της να διατηρεί τον έλεγχο. Ο Χιμένεθ, έχοντας στα χέρια του ένα σύνολο γεμάτο επιθετικές λύσεις, έστειλε το μήνυμα πως ο ΑΠΟΕΛ είναι έτοιμος να διεκδικήσει τα μέγιστα από τη φετινή χρονιά.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα