ΑΕ Λεμεσού: Σπαζοκεφαλιές… για τον αντίπαλο, αλλά με ζητούμενο την ουσία

ΑΕ Λεμεσού: Σπαζοκεφαλιές… για τον αντίπαλο, αλλά με ζητούμενο την ουσία

Σάββας Νεοκλέους
ael
Αγωνία στην ΑΕΛ για την εικόνα του αντιπάλου μετά την έλευση του παλιού γνώριμου των «γαλαζοκιτρίνων», Τσεντομίρ Γιαννέφσκι, στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας. Παρόλα αυτά, η ομάδα της Λεμεσού θα πάει στην Λάρνακα συγκεντρωμένη με μοναδικό την νίκη.

Η 7η αγωνιστική της Cyprus League ολοκληρώνεται σήμερα με το παιχνίδι που θα ξεκινήσει η ώρα 19:00 στο «Αμμόχωστος» μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και της ΑΕΛ Λεμεσού.

Η ομάδα του Κρις Κόλμαν πάει στο γήπεδο της Λάρνακας με απουσίες για ακόμη μία αγωνιστική. Εκτός αποστολής είναι οι Παπαφώτης, Κέtσκες, ενώ την… υστάτη θα αποφασιστεί εάν μπορεί να τεθεί στη διάθεση του Ουαλού κόουτς ο Τρισκόφσκι.

Μετά την εντός έδρας 5άρα επί του Εθνικού Άχνας, και τη διακοπή που ακολούθησε ελέω υποχρεώσεων εθνικών ομάδων, η ΑΕΛ θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και στην άνοδο της στον βαθμολογικό πίνακα.

Το έργο είναι δύσκολο, πόσο δε όταν απέναντι θα έχει ομάδα που θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο της προπονητή που πέρασε στο παρελθόν από την ΑΕΛ. Ο Κρις Κόλμαν έχει… σπαζοκεφαλιές, μιας και δεν ξέρει ακριβώς το τι θα αντιμετωπίσει, μιας και αποτελεί ερωτηματικό ο αντίπαλος, το πλάνο, σχήμα, ο τρόπος παιχνιδιού με νέο προπονητή στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας.

 

Παρόλα αυτά, μία ΑΕΛ σοβαρή, συγκεντρωμένη, με καθαρό μυαλό και αγωνιστική πειθαρχία, θα προσπαθήσει για το τέταρτο τρίποντο.

Πιθανή ενδεκάδα για τον Κρις Κόλμαν είναι ο Μπράγκα, Ουεντραόγκο, Στόλνικ, Φιλιώτης, Ιμανισίμουε, Μεγιάδο, Μάμας, Τοκού, Λεσοβόι, Σινγκ και Μακρής. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μπαμπόκ, Γερολέμου, Άβραχαμ.

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα