Ανόρθωση: Ανεξεταστέα στο ΑΕΚ Αρένα η «Κυρία»

Ανόρθωση: Ανεξεταστέα στο ΑΕΚ Αρένα η «Κυρία»

Newsroom
anorthosi
Η ομάδα της Αμμοχώστου δεν φάνηκε αντάξια των προσδοκιών και δικαίως γνώρισε την ήττα από τους Λαρνακείς στο χθεσινό ντέρμπι. Ο Κύπριος τεχνικός, Γιάννης Οκκάς, καλείται πλέον να βρει τις λύσεις στις αδυναμίες της ομάδας του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Πριν το παιχνίδι στο ΑΕΚ Αρένα κάναμε αναφορά ότι για την Ανόρθωση θα είναι ένα δυνατό και καλό τεστ για το τι μπορεί να προσδοκά στην φετινή σεζόν και ότι θα είναι και ένα τεστ δυνατοτήτων για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Αν πρέπει να κρίνουμε εκ του αποτελέσματος αλλά και με την εικόνα που είδαμε από την Ανόρθωση στον αγωνιστικό χώρο, τότε η ομάδα της Αμμοχώστου έχει μείνει ανεξεταστέα σε ένα σημαντικό παιχνίδι και σε μία καλή φάση για την ίδια. Ο Γιάννης Οκκάς και οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και η ομάδα έδειξε τις αδυναμίες της στο να μπορέσει να παίξει σε υψηλούς ρυθμούς.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η Ανόρθωση δεν μπήκε καν στον αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ είχε τον απόλυτο έλεγχο, σκόραρε ένα γκολ και είχε ευκαιρίες και για δεύτερο, η ομάδα της Αμμοχώστου δεν μπορούσε καν να κερδίσει κάποιες μονομαχίες στην μεσαία γραμμή, η τακτική της προσέγγιση στο ματς δεν της βγήκε σε κανένα σημείο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι σε 45 λεπτά δεν είχε ούτε και καμία τελική προσπάθεια στο ματς.

Στο δεύτερο μέρος μπορεί να παρουσίασε κάποια βελτίωση αλλά και πάλι δεν μπόρεσε επί της ουσίας να είναι ανταγωνιστική. Δεν είναι τυχαίο που ο Κύπριος τεχνικός ανέφερε χαρακτηριστικά ότι κέρδισε η καλύτερη ομάδα και ότι η ΑΕΚ άξιζε να πάρει τη νίκη. Όταν αυτό το λέει ο ίδιος ο προπονητής, τότε από μόνο του αποτυπώνει και την εικόνα του αγώνα.

 

Ο Οκκάς ξέρει τι δεν πήγε καλά και θα καθίσει με τους συνεργάτες του να το αναλύσει και να δουλέψει με τους παίκτες του για να το διορθώσει ή να βελτιώσει τα αδύνατα σημεία της ομάδας. Η ΑΕΚ ήταν ένα κλικ πάνω από την Ανόρθωση και αυτό ήταν ξεκάθαρο στον αγωνιστικό χώρο.

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα