Ανόρθωση: Παραιτήθηκε ο διευθυντής της ποδοσφαιρικής εταιρείας Μάριος Παπαγιώργη

Ανόρθωση: Παραιτήθηκε ο διευθυντής της ποδοσφαιρικής εταιρείας Μάριος Παπαγιώργη

Newsroom
anorthosi
Την παραίτηση του υπέβαλε ο διευθυντής της ποδοσφαιρικής εταιρείας, Μάριος Παπαγιώργη, μέσω γραπτής επιστολής στον νέο Πρόεδρο του Συλλόγου, Κυριάκο Πραστίτη.

Ο Μάριος Παπαγιώργης μετά από συνομιλία με τον κύριο Πραστίτη αποφάσισε να αφήσει το πόστο του με σκοπό να αναλάβει άτομο της εμπιστοσύνης του νέου Πρόεδρου για την καλύτερη επικοινωνία στα διοικητικά θέματα της Ανόρθωσης, και έτσι την Τρίτη 29/10 ο διευθυντής της εταιρείας θα παρουσιαστεί για τελευταία φορά.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Προς Πρόεδρο Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου, κ. Κυριάκο Πραστίτη,

Σε συνέχεια της συνάντησής μας την Τετάρτη 16/10 και της συνομιλίας που είχαμε, θα ήθελα να σε ενημερώσω και επίσημα για την απόφασή μου να αποχωρήσω από τη θέση του Διευθυντή της εταιρείας Ανόρθωση Αμμοχώστου Ποδόσφαιρο Λτδ.

 

Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι πρέπων να αναλάβουν τη διοίκηση της εταιρείας άτομα της δικής σας εμπιστοσύνης, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή συνέχιση της λειτουργίας της.

Ευχαριστώ θερμά τον πρώην Πρόεδρο, κ Χατζηστεφάνου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε τόσο στο ΔΣ του Συλλόγου αλλά και στην διοίκηση της εταιρείας αλλά και τους συνεργάτες μου κ. Γιώργο Βούβακο, κ. Σταύρο Παπαγεωργίου και κ. Μαρίνο Μήτρου για την στενή συνεργασία που είχαμε.

Όπως σου είχα αναφέρει, θα ήθελα να σου δώσω τον χρόνο να βρεις το κατάλληλο άτομο, γι’αυτό η τελευταία ημέρα παρουσίας μου στην εταιρεία θα είναι η Τρίτη, 29/10/2024.

Σας εύχομαι δύναμη και καλή επιτυχία τόσο σε εσένα όσο και στο συμβούλιο σου για το δύσκολο έργο που έχετε μπροστά σας. Στη διάθεση σου για οποιανδήποτε διευκρίνηση για τα θέματα της εταιρείας.

Με εκτίμηση, Μάριος Παπαγιώργη».

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα