ΑΕ Λεμεσού, ΣΥΦΑΕΛ: «Η απόφαση του εφετείου επισφραγίζει τον συνεχόμενο πόλεμο που δέχεται η ΑΕΛ»

ΑΕ Λεμεσού, ΣΥΦΑΕΛ: «Η απόφαση του εφετείου επισφραγίζει τον συνεχόμενο πόλεμο που δέχεται η ΑΕΛ»

Newsroom
ael
Το οργανωμένο οπαδικό σύνολο ΣΥΦΑΕΛ εκφράζει την δυσαρέσκεια του για την απόφαση του Εφετείου μέσω ανακοίνωσης στο διαδίκτυο και παράλληλα καλεί τον κόσμο στο οίκημα για α παρακολουθήσουν την σημερινή αναμέτρηση.

Οι οπαδοί της ΑΕΛ διαφωνούν πλήρως με την απόφαση του Εφετείου κάνοντας αναφορά για συνεχόμενο πόλεμο που δέχεται η ομάδα τους. Παράλληλα καλούν τους φιλάθλους των «γαλαζοκίτρινων» να παρευρεθούν στο οίκημα για να παρακολουθήσουν μαζί την σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην Νέα Σαλαμίνα, καθώς έχουν απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΦΑΕΛ:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 21/10/24

Σήμερα η ομάδα μας εισέρχεται σε μια ιδιαίτερα απαιτητική και κρίσιμη περίοδο, καθώς η απουσία του ΑΕΛίστα από τις κερκίδες αποτελεί ένα σημαντικό πλήγμα για τον Σύλλογο.

Η απόφαση του εφετείου στις 14 Οκτωβρίου επισφραγίζει τον συνεχόμενο πόλεμο που δέχεται η Α.Ε.Λ., ως αποτέλεσμα της επιλογής μας να παραμείνουμε ανεξάρτητοι από κομματικές επιρροές και συμφέροντα. Αυτή η στάση μας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ταυτότητάς μας, καθώς έχουμε αξιοπρέπεια και λέμε την αλήθεια.

 

Έχουμε μάθει να παλεύουμε γι’ αυτά που αγαπάμε και δεν κλαψουρίζουμε σαν δειλοί με την πρώτη ευκαιρία. Βλέποντας όλα όσα συμβαίνουν, οφείλουμε τώρα, περισσότερο από ποτέ, να μείνουμε ενωμένοι, δίπλα στην Α.Ε.Λ.

Πρέπει να δημιουργήσουμε μια ασπίδα προστασίας γύρω από την ομάδα μας, ώστε να επιτύχουμε τους στόχους που θέσαμε από την αρχή.

Κλείνοντας καλούμε όλο τον κόσμο της Α.Ε.Λ σήμερα στο οίκημα μας στον Εναέριο για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα της ομάδας μας.

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989».

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα