ΑΠΟΕΛ: Ο Μάγιερ… ξαναγράφει το σενάριο!

ΑΠΟΕΛ: Ο Μάγιερ… ξαναγράφει το σενάριο!

Newsroom
mager
Η εμφάνιση του Μαξ Μάγιερ στο πρόσφατο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ, έδωσε το στίγμα μιας επανεκκίνησης που η ομάδα περιμένει εδώ και καιρό.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός, που μέχρι τώρα δεν είχε καταφέρει να δικαιολογήσει τις προσδοκίες που επενδύθηκαν πάνω του, φανέρωσε τη δεινότητά του στον αγωνιστικό χώρο. Η συμμετοχή του στο ματς του Σαββάτου απέναντι στην Ομόνοια Αραδίππου ήταν αξιοσημείωτη, καθώς σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να συνεισφέρει ουσιαστικά στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος (5-0).

Το παιχνίδι του, ήταν γεμάτο αυτοπεποίθηση και έμπνευση. Η εξαιρετική πάσα στον Ντράζιτς, που κέρδισε το πέναλτι, ήταν μόνο η αρχή. Λίγο αργότερα, ο Μάγιερ έδωσε άλλη μία «συστημένη» στον ίδιο παίκτη, βγάζοντάς τον τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα. Και σαν να μην έφταναν αυτά, η ασίστ του προς τον Κόρμπου έδωσε τη δυνατότητα στον Ρουμάνο να βρει δίχτυα, προσθέτοντας το όνομά του στη λίστα των σκόρερ.

Ο Μάγιερ απέδειξε ότι διαθέτει τη δυνατότητα να κάνει τη διαφορά για τον ΑΠΟΕΛ, και η εμφάνισή του αυτή μπορεί να θεωρηθεί ως η αρχή μιας πιο παραγωγικής συνέχειας. Η διοίκηση της ομάδας, που έχει επενδύσει πολλά στην απόκτησή του, αναμένει από τον Γερμανό να χτίσει πάνω σε αυτό το θετικό δείγμα και να φτάσει στα επίπεδα που όλοι γνωρίζουν πως μπορεί να φτάσει. Το ταλέντο του είναι αδιαμφισβήτητο και, εφόσον διατηρήσει τη σταθερότητα και την προσήλωση, ο Μάγιερ μπορεί να γίνει ο ακρογωνιαίος λίθος στην επιθετική γραμμή.

Ο ΑΠΟΕΛ σίγουρα χρειάζεται τον Μάγιερ στην καλύτερη του εκδοχή, και η πρόσφατη του παρουσία ενισχύει την αισιοδοξία ότι η συνέχεια θα είναι εξίσου θετική. Όλα δείχνουν πως το μέλλον είναι ευοίωνο, με την ομάδα να ποντάρει πολλά στην καθοριστική συμβολή του.

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα