Ανόρθωση, Μιχαληούδης: «Ήταν κακή εμφάνιση, μεγάλη απώλεια η έλλειψη του κόσμου στην Αρένα»

Ανόρθωση, Μιχαληούδης: «Ήταν κακή εμφάνιση, μεγάλη απώλεια η έλλειψη του κόσμου στην Αρένα»

Newsroom
michailoudis
Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Χριστόφορος Μιχαηλούδης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που απασχολούν την «Κυρία» την συγκεκριμένη περίοδο.

Ο κύριος Μιχαηλούδης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παραίτηση του Διευθυντή της ποδοσφαιρικής εταιρίας πριν από λίγες ώρες, στη χθεσινή ήττα της ομάδας της Αμμοχώστου από την ΑΕΚ και στα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει ΑΠΟΕΛ για την 8η αγωνιστική.

Αναλυτικά:

Για την αποχώρηση του Μάριου Παπαγιώργη:

«Ο κ. Παπαγιώργης που ήταν διευθυντής της ποδοσφαιρικής εταιρείας, υπέβαλε την παραίτηση του και αποχωρεί από τη θέση του. Ο κ. Πραστίτης του έκανε πρόταση να παραμείνει στη θέση του, ωστόσο, δεν αποδέχτηκε την πρόταση. Πλέον θα υπάρξει αντικατάσταση του. Ο κ. Πραστίτης μερίμνησε για όλες τις θέσεις του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εταιρείας, ωστόσο για τον κ. Παπαγιώργη υπήρξε πρόταση να συνεχίσει. Ο κ. Πραστίτης έκανε αποδεχτή την απόφαση του».

Για την ήττα από την ΑΕΚ:

«Ήταν κακή εμφάνιση αυτή, δεν θα κρυφτούμε, δεν καταφέραμε να κάνουμε τελική προσπάθεια στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο θα μπορούσαμε να κλέψουμε τον βαθμό στο 90+6 με τον Κονσεϊσάο όπου έκανε την απόκρουση του αγώνα ο Αθανασιάδης. Δεν έχουμε κάτι παραπάνω να πούμε, είχαμε τον τραυματισμό του Μλάντοβιτς που έπαθε θλάση και θα μάθουμε το χρονικό διάστημα της απουσίας του. Οι παίκτες έχουν ρεπό και θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία για τον ΑΠΟΕΛ από τη Τρίτη. Με την ΑΕΚ κάναμε άσχημη εμφάνιση. Ξέρουμε πόσο δύσκολη είναι η σεζόν φέτος. Το οικοδόμημα περνάει μία μεταβατική περίοδο. Η νέα διοίκηση προσπαθεί συνεχώς να λύσει τα οικονομικά προβλήματα που παρέλαβε μετά τη Γενική Συνέλευση. Το αγωνιστικό είναι κάτι ξεχωριστό, όμως κάπου επηρεάζει όπως είναι λογικό. Η ομάδα καλείται να ανασυνταχθεί και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα. Οι δοκιμασίες που έρχονται είναι ένας γολγοθάς, υπάρχουν παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν και να φέρουμε την Ανόρθωση εκεί που πρέπει στο μέλλον».

Για τα αγωνιστικά ενόψει ΑΠΟΕΛ:

«Ο Χρυσόπουλος δέχτηκε την τρίτη κίτρινη, θα αγωνιστεί με τον ΑΠΟΕΛ, αλλά θα λείψει με την ΑΕΛ. Θα απουσιάσει ο Χρυσοστόμου και είναι σημαντική απώλεια, καθώς ξεχωρίζει με την απόδοση του. Ο Ρόγκουλιτς είναι αμφίβολος μετά τον τραυματισμό στο γόνατο, ενώ περιμένουμε τη διάγνωση για τον Μλάντοβιτς. Οι Ιωάννου, Γκαρθία, Γούλερι και Κάργας είναι μόνιμοι τραυματίες και ο καθένας έχει τον δικό του χρόνο επιστροφής».

 

Για τον κόσμο για τον αγώνα στο ΓΣΠ:

«Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Η Αστυνομική σύσκεψη είναι την Τρίτη το πρωί, δεν νομίζω πως υπάρχει λόγος να έχουμε τα ίδια θέματα που είχαμε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Το ΑΠΟΕΛ έβγαλε μία ανακοίνωση για το θέμα της μετακίνησης των φιλάθλων και συμπορεύεται μαζί μας σε αυτό το κομμάτι, αφού θέλουμε κόσμο στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές μας είπαν πως ήταν μεγάλη η απώλεια από την έλλειψη του κόσμου στην Αρένα».

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα