ΑΕ Λεμεσού, Λεβέντης: «Ο Ραφαήλ διψάει για ποδόσφαιρο, δεν έπαιρνε αρκετό χρόνο στην πρώην ομάδα του»

ΑΕ Λεμεσού, Λεβέντης: «Ο Ραφαήλ διψάει για ποδόσφαιρο, δεν έπαιρνε αρκετό χρόνο στην πρώην ομάδα του»

Newsroom
leventis
Ο Νικόλαος Λεβέντης μίλησε σε γνωστή ραδιοφωνική συχνότητα για τη χθεσινή επικράτηση της ΑΕΛ επί της Νέας Σαλαμίνας, την συνέχεια, τους τραυματίες, καθώς και αποθέωσε τον Ραφαήλ Μάμα.

Η χθεσινή επικράτηση της ΑΕΛ επί της Νέας Σαλαμίνας, ήταν ένα αποτέλεσμα που έδωσε μεγάλη ανάσα και ευφορία στο στρατόπεδο των Κίτρινων της Λεμεσού, με τον Νικόλαο Λεβέντη να μιλάει για την κομβικότητα αυτής.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας:

«Πολύ σημαντική νίκη. Ο τρόπος που ήρθε την κάνει ακόμα πιο σημαντική. Οι παίκτες πάλεψαν μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν το βάλαμε κάτω. Είναι ένα γήπεδο στο οποίο παραδοσιακά η ομάδα μας δυσκολεύεται. Η αντίπαλος μας προερχόταν και από αλλαγή προπονητή και παράλληλα δεν είχαμε τον κόσμο μας. Στο τέλος της ημέρας δίκαια πήραμε τους τρεις βαθμούς. Το τρίποντο αποδεικνύει ότι η φετινή ΑΕΛ έχει δυνατότητες. Χρειάζεται όμως σταθερότητα και μεσοαμυντικά πρέπει να δουλέψουν αρκετά πράγματα οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία για να εκλείψουν αυτά τα σκαμπανεβάσματα».

 

Για τις αλλαγές του Κόλμαν:

«Πιστώνεται για ακόμη ένα παιχνίδι η τεχνική ηγεσία γιατί το ίδιο έγινε και με τον Εθνικό. Χθες, το τεχνικό επιτελείο εκεί που χρειαζόταν κάτι παραπάνω η ομάδα, προχώρησε στις απαραίτητες κινήσεις οι οποίες βγήκαν».

Για τη συνέχεια και ο μέχρι τώρα απολογισμός:

«Η κάθε νίκη είναι ξεχωριστή. Η ομάδα έχασε δυο ντέρμπι, με Πάφο και Ομόνοια. Ο μηδενισμός με τον Απόλλωνα δεν τον βάζουμε στις ήττες γιατί δεν παίχτηκε εντός τεσσάρων γραμμών. Το ξαναλέμε ότι είναι μακρύς ο δρόμος. Έχουμε μπροστά μας τρία ντέρμπι. Δυστυχώς έχουμε το μεγάλο μειονέκτημα να μην έχουμε τον 12ο μας παίκτη, τον κόσμο μας. Ήταν δύσκολο χθες να μην έχεις τον κόσμο δίπλα σου. Αυτά είναι τα δεδομένα όμως και με αυτά θα πορευθούμε».

Για την οικονομική βοήθεια από τον κόσμο:

«Εντός της ημέρας θα ανακοινώσουμε τον τρόπο για τον οποίο μπορεί ο κόσμος να συνεισφέρει οικονομικά για να μειώσουμε την οικονομική ζημιά που μας έχει επιβληθεί από τις τιμωρίες».

Για τους τραυματίες:

«Δυστυχώς ο Τρισκόφσκι έχει ένα θέμα στον αχίλλειο τένοντα. Μέσα στην βδομάδα θα περάσει από συγκεκριμένες ιατρικές εξετάσεις για να δούμε πόσο διάστημα θα μείνει εκτός και αν θα μείνει εκτός. Είναι ύπουλος τραυματισμός. Ο Γερολέμου έμεινε εκτός γιατί δέχθηκε κτύπημα στην προπόνηση. Θα επανέλθει αύριο στις προπονήσεις. Δεν είχαμε άλλα προβλήματα».

Για τον Μάμα που σκόραρε χθες:

«Λέγαμε εξ αρχής ότι ο Ραφαήλ διψάει για ποδόσφαιρο. Δεν έπαιρνε αρκετό χρόνο στην πρώην ομάδα του. Είναι ένας σημαντικός άξονας για την ομάδα».

Για τα επερχόμενα ντέρμπι με ΑΕΚ, Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ:

«Ο μαραθώνιος είναι μακρύς. Είναι παιχνίδια στα οποία θα μετρήσουμε δυνάμεις κόντρα σε μεγάλες ομάδες με διαφορετικά μπάτζετ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα