Ομόνοια: Να επουλώσει τις πληγές γυρνώντας το διακόπτη στην Σκωτία

Ομόνοια: Να επουλώσει τις πληγές γυρνώντας το διακόπτη στην Σκωτία

Newsroom
jovetic_omonoia
«Κωδικός» Χαρτς για τους πράσινους που γύρισαν σελίδα και θα επιδιώξουν να γυρίσουν και τον διακόπτη στο Εδιμβούργο.

Ανασύνταξη «χθες» και αντίδραση στο ευρωπαϊκό ματς της Πέμπτης. Ούσα μεγάλη ομάδα η Ομόνοια, οφείλει στα δύσκολα να το πράξει. Το χαστούκι από την Ένωση, ηχηρό και απρόσμενο. Και πόνεσε πολύ αφενός και αφετέρου, δημιούργησε δυσμενή βαθμολογικά δεδομένα.

Στους τελευταίους τέσσερις αγώνες της για το πρωτάθλημα, η Ομόνοια έχασε τους τρεις! Απολογισμός που δεν περιποιεί τιμή σε κανένα και ιδιαίτερα θα πρέπει να προβληματίσει τον Βάλντας Νταμπράουσκας και τους ποδοσφαιριστές του. Με τον Λιθουανό να βάζει πλάτη καλύπτοντας τους παίκτες του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη, ώστε να τους δείξει πόσο πολύ εξακολουθεί να τους πιστεύει.

Και ασφαλώς δεν είναι ο χρόνος ούτε για μεμψιμοιρίες, ούτε για «μαυρίλα». Μέσω ενός τέτοιου σημαντικού ευρωπαϊκού παιχνιδιού, που προβάλει, είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να βγάλει η ομάδα την ενδεδειγμένη αντίδραση και να γυρίσει το διακόπτη. Με ένα καλό αποτέλεσμα θα βρεθεί το τριφύλλι σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κόνφερενς Λιγκ, ενώ θα μπορέσει εν μέρει να επουλώσει και τις πληγές που άνοιξε το τελευταίο οδυνηρό αποτέλεσμα.

Μέσω της σημερινής τελευταίας προπόνησης θα διαφανεί κατά πόσον θα προλάβει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο ο Κακουλλής, με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του. Γιόβετιτς και Μουσιαλόφσκι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Ο κόσμος της Ομόνοιας ετοιμάζει δυναμικό παρών, καθώς χίλιοι φίλοι της ομάδας θα βρεθούν το βράδυ της Πέμπτης στις εξέδρες του «Tynecastle Park». Γενικότερα το διήμερο θα δώσουν ιδιαίτερο πράσινο χρώμα στην Σκωτία. Καλούνται οι παίκτες και ο Νταμπράουσκας λοιπόν, να θυμηθούν εκ νέου να φορέσουν το καλό τους ευρωπαϊκό κοστούμι, δίδοντάς τους τη χαρά που τους στέρησαν στο πατατράκ του περασμένου Σαββάτου στο ΓΣΠ.

 

ΑΓ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα