Conference League: Οι διαιτητικές ομάδες που θα σφυρίξουν ΑΠΟΕΛ, Πάφο και Ομόνοια

Newsroom
conference_league_tropaio
H UEFA, γνωστοποίησε τις διαιτητικές οι ομάδες οι οποίες θα αναλάβουν να σφυρίξουν τις αναμετρήσεις του ΑΠΟΕΛ, της Πάφου και της Ομόνοιας για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa Conference League.

ΑΠΟΕΛ - Μπόρας Μπάνια Λούκα

Ο ΑΠΟΕΛ, μετά το ισόπαλο 1-1 με την Σάμροκ Ρόβερς στην Ιρλανδία, αναζητάει την πρώτη του νίκη στη φετινή διοργάνωση και υποδέχεται την Μπόρατς Μπάνια Λούκα από την Βοσνία στο ΓΣΠ της Λευκωσίας.

Ως πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ρόμπερτ Τζόουνς. Βοηθοί του οι επίσης Άγγλοι, Λι Μπετς και Νιλ Ντέιβις. Τέταρτος ο Σαμ Μπάροτ. Στο VAR, ο Τζάρεντ Γκίλετ και ο Ντάρεν Ίνγκλαντ

Πάφος - Χάιντενχαϊμ

Μετά το μεγάλο διπλό στη Μολδαβία επί της Πετροκούμπ, η Πάφος φιλοξενεί στη δεύτερη αγωνιστική την Γερμανική Χάιντενχαϊμ σε μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε έναν αντίπαλο μεγάλη επιπέδου.

Βελγική ομάδα θα «άρχει» την αναμέτρηση. Ο Βεργκότ, πρώτος, βοηθοί του οι Τιέστερς και Γκέρολφ με τέταρτο τον Σιμόν Μπουρντεντούι. VAR ο Μπότερμπεργκ και AVAR, ο Πουτ.

 

Χάρτς - Ομόνοια

Η Ομόνοια επικράτησε στην πρεμιέρα της διοργάνωσης επί της Βικινγκούρ με 4-0, ωστόσο η συνέχεια είναι πολύ πιο δύσκολη και περιλαμβάνει το ταξίδι στη Σκωτία για να αντιμετωπίσει την Χάρτς, η οποία τώρα σιγά σιγά αποκτά την φόρμα της.

Ο Σλοβάκος Οκένας θα αναλάβει το παιχνίδι ως πρώτος διαιτητής, με τους συμπατριώτες Γιέκελ και Πάτσακ στο πλευρό του. Τέταρτος ο Κις και στο Video Review οι Ντόχαλ και Γκεμζίκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα