ΑΠΟΕΛ: Ενισχυμένος με Ντβάλι, αλλά μετ' εμποδίων οι Γαλαζοκίτρινοι

ΑΠΟΕΛ: Ενισχυμένος με Ντβάλι, αλλά μετ' εμποδίων οι Γαλαζοκίτρινοι

Newsroom
ΑΠΟΕΛ
Ο Λάσα Ντβάλι επιστρέφει στις επιλογές του Μανόλο Χιμένεθ για την επερχόμενη ευρωπαϊκή αναμέτρηση του ΑΠΟΕΛ απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Ο Γεωργιανός αμυντικός, μετά την απουσία του από το πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος, επανήλθε σε πλήρη αγωνιστική δράση και προπονείται κανονικά, έτοιμος να συνεισφέρει στη μάχη του ΓΣΠ. Η παρουσία του ενισχύει την άμυνα, σε μια στιγμή που η ομάδα χρειάζεται κάθε πιθανό πλεονέκτημα.


Την ίδια ώρα, τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν. Ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού, και η απουσία του αναμένεται να παραταθεί, στερώντας πολύτιμες επιλογές στον άξονα. Επιπλέον, οι Ντράζιτς, Πίτσι και Σιπριάνο δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα, περιορίζοντας ακόμη περισσότερο τις διαθέσιμες λύσεις.

Στον αντίποδα, ο Δώνης βρίσκεται σε στάδιο ανάρρωσης και ανεβάζει σταδιακά ρυθμό. Η συμμετοχή του στους προσεχείς αγώνες θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποκατάστασής του, προσθέτοντας αχτίδα ελπίδας για την ενίσχυση στα πλάγια της επίθεσης.


Με τον Ντβάλι έτοιμο και τις επιλογές στην άμυνα να αυξάνονται, ο ΑΠΟΕΛ στοχεύει σε νίκη το βράδυ της Πέμπτης για να «σβήσει» την γκέλα στην πρεμιέρα του Conference League, ενάντια σε αντίπαλο που αναζητά την έκπληξη στο ΓΣΠ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα