ΑΠΟΕΛ: Κάλεσμα κόσμου με δυνατό βίντεο ενόψει Μπόρατς (vid)

ΑΠΟΕΛ: Κάλεσμα κόσμου με δυνατό βίντεο ενόψει Μπόρατς (vid)

ΑΠΟΕΛ ΚΟΣΜΟΣ
Ο ΑΠΟΕΛ με βίντεο που δημοσίευσε στα Social Media, κάλεσε τον κόσμο του να βρεθεί στο ΓΣΠ ενόψει του παιχνιδιού με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Η χαμηλή προπώληση ενόψει του παιχνιδιού με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για την 2η αγωνιστική του Europa Conference League, ήχησε καμπανάκι στον ΑΠΟΕΛ, με την ανάγκη να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο να είναι αδήριτη.

Λίγο η προβληματική εικόνα της ομάδας στο τελευταίο διάστημα πριν την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Μανόλο Χιμένεθ και λίγο η γενικότερη ατμόσφαιρα γύρω από τον ΑΠΟΕΛ, οδήγησαν τον κόσμο να είναι διστακτικός.

Με γνώμονα το καλό της ομάδας, οι Πρωταθλητές Κύπρου κοινοποίησαν βίντεο στα Social Media, καλώντας τον κόσμο να βρεθεί στο πλευρό τους, ενόψει μιας ακόμα μεγάλης ευρωπαϊκής βραδίας.

Αναλυτικά το μήνυμα:

 

«Οι μεγάλες στιγμές, οι ευρωπαϊκές βραδιές, οι δυνατές ποδοσφαιρικές αναμνήσεις, δημιουργούνται μόνο σε ένα χώρο. Στο γήπεδο. Εκεί όπου την ιστορία, την γράφουν και την μαρτυρούν, μόνο οι παρόντες. Πέμπτη 24/10, 19:45, ΓΣΠ».

Το σχετικό βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα