ΑΕ Λεμεσού: Οικονομική στήριξη με εικονικά εισιτήρια ενόψει ΑΕΚ

ΑΕ Λεμεσού: Οικονομική στήριξη με εικονικά εισιτήρια ενόψει ΑΕΚ

Newsroom
ael_leontes
Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΛ δε θα μπορέσει να έχει τον κόσμο στο πλευρό της στο παιχνίδι με την ΑΕΚ Λάρνακας, γνωστοποίησε την κυκλοφορία εικονικών εισιτηρίων προς οικονομική στήριξη της ομάδας.

Ο Νικόλαος Λεβέντης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό τις πρωινές ώρες, προϊδέασε ότι θα υπάρξει ανακοίνωση εντός της ημέρας για ενισχυτικά μέτρα οικονομικής φύσεως της ομάδας, τα οποία τρόπον τινά θα κάλυπταν το κενό χρημάτων από την μη πώληση εισιτηρίων.

Η τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών από τον Αθλητικό Δικαστή δημιούργησε μια οικονομική τρύπα στην ΑΕΛ, η οποία θα καλυφτεί με την πώληση εικονικών εισιτηρίων τα οποία θα διατεθούν στους φίλους της ομάδας για να ενισχύσουν με αυτό το μέσο τους Κίτρινους της Λεμεσού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Ενόψει του επερχόμενου αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΚ Λάρνακας, που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, σας καλούμε να σταθείτε δίπλα στο Σωματείο μας με έναν διαφορετικό, αλλά εξίσου σημαντικό τρόπο: ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ!

 

Με την αγορά μιας “εικονικής θέσης” στο Στάδιο “ΑΛΦΑΜΕΓΑ”, δίνετε την ευκαιρία να ενισχυθεί οικονομικά η αγαπημένη μας ομάδα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Η συμμετοχή σας είναι ουσιαστική, καθώς ο στόχος μας είναι η εξάντληση όλων των διαθέσιμων εικονικών θέσεων του Σταδίου.

Μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Σωματείο, ακόμη και όταν δεν μπορούμε να βρισκόμαστε στις κερκίδες.

Μαζί μπορούμε να αποδείξουμε πως ακόμα και χωρίς φυσική παρουσία, είμαστε ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ!

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Αγοράζεις την εικονική σου θέση και βοηθάς οικονομικά την ΑΕΛ να συνεχίσει τον αγώνα της.

*Η κάθε εικονική θέση στοιχίζει €5.
**Μπορεί να αγοραστεί απεριόριστος αριθμός εικονικών θέσεων.
*** Δεν απαιτείτε Κάρτα Φιλάθλου.

ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα