Νέα Σαλαμίνα, Κωνσταντίνου :«Στις δύσκολες στιγμές η Νέα Σαλαμίνα βρίσκει τον τρόπο»

Νέα Σαλαμίνα, Κωνσταντίνου :«Στις δύσκολες στιγμές η Νέα Σαλαμίνα βρίσκει τον τρόπο»

Newsroom
salamina_proedros
Με αφορμή την ήττα της ομάδας του από την ΑΕΛ, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, μίλησε για όλα όσα απασχολούν τους Ερυθρόλευκους.

Εφ' όλης της ύλης μίλησε στον αέρα του SuperSport 104.0, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, για τις συνθήκες που περιρρέουν την ομάδα του, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στο κόσμο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι και την ήττα από την ΑΕΛ:

«Θα συμφωνήσω και με τον προπονητή μας ότι δεν άξιζε να βγει νικητής, το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Σε μια φάση που αδράνησε η άμυνα δεχθήκαμε το γκολ και ήρθε και το δεύτερο όταν ανοίξαμε να βγούμε μπροστά. Μας πίκρανε το αποτέλεσμα. Στα πρώτα 30 λεπτά ήμασταν κυρίαρχοι, καθηλώσαμε την ΑΕΛ στην περιοχή της, είχαμε δύο δοκάρια και δεν σκοράραμε. Στην επανάληψη ήταν πιο ισοζυγισμένο το παιχνίδι, πήγαινε προς ισοπαλία αλλά η ΑΕΛ ήταν πιο τυχερή, σκόραρε, νίκησε και της δίνουμε συγχαρητήρια».

 

Μπορεί να αλλάξει η Νέα Σαλαμίνα;

«Υπάρχει η εμπειρία, περάσαμε ξανά τέτοιες δυσκολίες. Δεν είναι ώρα για μεγάλες κουβέντες και υποσχέσεις, είναι η ώρα για δουλειά, να βρούμε τα λάθη και να προχωρήσουμε. Στον πάγκο υπάρχει έμπειρος προπονητής. Να πάρουμε τα θετικά και να βελτιώσουμε τις αδυναμίες. Πιστεύουμε στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Έγιναν λάθη, οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα».

Η ομάδα σας έχει την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα:

«Είναι αριθμοί που μας προβληματίζουν. Αν δεν βελτιωθούν οι αριθμοί αυτοί θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα. Τα τέρματα κατά πρέπει να μειωθούν για να κάνεις μια καλή πορεία. Το ότι είμαστε η χειρότερη άμυνα πρέπει να αλλάξει».

Για τα αγωνιστικά:

«Απουσίαζαν Φράγκος, Παπαγεωργίου και Καρλίτος. Ο Φράγκος θα είναι διαθέσιμος. Ήταν και ο Βίκτωρος εκτός. Θα λείψει και από το επόμενο παιχνίδι ο Ντουρμισάι».

Για την αναγκαστική αλλαγή του Τόμοβιτς:

«Θα δούμε σήμερα την κατάσταση του, ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό, είναι παίκτης βαρόμετρο».

Συνεχίζεται το δύσκολο πρόγραμμα. Παίζεται με τον Άρη στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ:

«Δεν μας χαμογέλασε η τύχη με το πρόγραμμα, ήταν πολύ βαρύ. Δεν είναι δικαιολογία αλλά είχαμε στις πρώτες αγωνιστικές να παίξουμε με όλους τους Ευρωπαίους και συνεχίζει το δύσκολο πρόγραμμα».

Για τους 16χρονους που αγωνίζονται:

«Ο Ανδρέας Μαυρουδής και ο Σάββας Κοντόπουλος είναι μεγάλα περιουσιακά στοιχεία μας. Στα 16 τους χρόνια δείχνουν ότι μπορούν να ανταποκριθούν στην ανδρική ομάδα».

Το καταληκτικό σας μήνυμα:

«Στις δύσκολες στιγμές η Νέα Σαλαμίνα βρίσκει τον τρόπο. Δεχόμαστε μηνύματα στήριξης από τον κόσμο και όλοι μαζί παίκτες, προπονητής, διοίκηση και κόσμος να τα δώσουμε όλα».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα