Ανόρθωση: Να μην μείνει ανεξεταστέα ξανά η «Κυρία»

Ανόρθωση: Να μην μείνει ανεξεταστέα ξανά η «Κυρία»

Newsroom
anorthosi_
Σημαντική βελτίωση χρίζει η Ανόρθωση στο νέο ντέρμπι που έρχεται με το ΑΠΟΕΛ και μάλιστα μέσα στο ΓΣΠ. Ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας όπου θα κληθεί η ομάδα του Οκκά να δείξει σαφώς καλύτερη εικόνα σε σχέση με το τι έδειξε στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ όπου πήρε απροβίβαστο.

Αρνητικό στοιχείο για την ομάδα και την προετοιμασία της είναι ότι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του τιμωρημένου Χρυσοστόμου στην μεσαία γραμμή, ενώ μάλλον θα μείνει εκτός και ο ανέτοιμος Ρόγκουλιτς. Στην άμυνα δεδομένα εκτός είναι ο Μλάντοβιτς. Αυτό σημαίνει ότι ο Κριχόβιακ που έδειξε να μην είναι απόλυτα έτοιμος πιθανόν να πάρει ξανά φανέλα βασικού.

Άλλωστε ο Οκκάς σε περίπτωση που τον διατηρήσει στο αρχικό σχήμα θα θελήσει μέσα από τα παιχνίδια να του δώσει τον χρόνο και τη δυνατότητα να αποκτήσει ρυθμό. Και παρά το δύσκολο πρόγραμμα που έχει η ομάδα είναι και υποχρεωμένη κατά κάποιο τρόπο να ρίξει τον Κριχόβιακ μέσα. Ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία και ποιότητα και που σε βάθος χρόνο θα δώσει πολλά στην ομάδα.

Σε περίπτωση που προτιμήσει κάτι άλλο στην μεσαία γραμμή ο Οκκάς είναι κάτι που θα το δείξει ο χρόνος. Το σημαντικό σε ένα ντέρμπι είναι η μεσαία γραμμή να έχει σταθερότητα, καλά τρεξίματα, κερδισμένες μονομαχίες και να μπορεί να βοηθά και αμυντικά και επιθετικά. Κάτι το οποίο δεν έγινε απέναντι στην ΑΕΚ με αποτέλεσμα η Ανόρθωση να χάσει τη μάχη του κέντρου και στο τέλος να χάσει και με σχετική ευκολία την αναμέτρηση.

Το ντέρμπι στο ΓΣΠ είναι ένα ακόμη γερό τεστ για όλους. Ένα τεστ που δεν πρέπει η «Κυρία» να μείνει ανεξεταστέα ξανά…

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα