ΑΠΟΕΛ: Το ευρωπαϊκό σερί στο ΓΣΠ, τα 15 γκολ και τα 5 μηδέν παθητικό

ΑΠΟΕΛ: Το ευρωπαϊκό σερί στο ΓΣΠ, τα 15 γκολ και τα 5 μηδέν παθητικό

Newsroom
markinios_apoel
Η αποψινή αναμέτρηση στο ΓΣΠ προσφέρει μια ακόμη ευρωπαϊκή πρόκληση για τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος υποδέχεται την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Το γήπεδο που έχει συνδεθεί με τη φλογερή υποστήριξη των οπαδών του, έχει εξελιχθεί σε… αδιαπέραστο προμαχώνα τα τελευταία χρόνια. Από το φθινόπωρο του 2020, η ομάδα της Λευκωσίας διατηρεί εντυπωσιακή σταθερότητα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας υποστεί μόνο μία ήττα σε 10 αγώνες – αυτή απέναντι στη Γάνδη τον Αύγουστο του 2023.

Τα στατιστικά είναι αποκαλυπτικά. Ο ΑΠΟΕΛ κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα σε πέντε περιπτώσεις και να σημειώσει 15 γκολ συνολικά. Οι αντίπαλοι ποικίλουν σε δυναμικότητα και προέλευση, από την Μπότεφ έως την Τζουγκάρντεν, ωστόσο κανείς δεν κατάφερε να αποδράσει από τη Λευκωσία χωρίς σημαντικές απώλειες. Η συνέπεια αυτή δείχνει την αντοχή της ομάδας και τη σημασία που δίνει στην αξιοποίηση της έδρας.

Το διακύβευμα του αποψινού αγώνα ξεπερνά το οικονομικό όφελος των 400.000 ευρώ που συνεπάγεται η πρόκριση. Είναι η συνέχιση μιας θετικής παράδοσης που χτίστηκε στο ΓΣΠ. Ο ΑΠΟΕΛ επιδιώκει όχι μόνο να επικρατήσει, αλλά να διευρύνει το σερί του γηπέδου του, γράφοντας ακόμη μια σελίδα στην ευρωπαϊκή του πορεία.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα