ΑΠΟΕΛ, Πετρίδης: «Με σεμνότητα και σεβασμό»

ΑΠΟΕΛ, Πετρίδης: «Με σεμνότητα και σεβασμό»

Newsroom
πετριδης συνελευση
Ο Πρόδρομος Πετρίδης, πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, με άρθρο του στο περιοδικό της ομάδας ενόψει του αποψινού αγώνα με την Μπόρατς, υπογράμμισε τη διαχρονική πορεία του ΑΠΟΕΛ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, τονίζοντας τις 241 συμμετοχές της ομάδας από το 1963.

Ο Πετρίδης στάθηκε ιδιαίτερα στη νοοτροπία που έχει διαμορφωθεί τα τελευταία 15 χρόνια, με τον σύλλογο να αγωνίζεται όχι απλά για τη συμμετοχή αλλά με υψηλές προσδοκίες και χωρίς όρια στα όνειρά του.

Στην ανάλυση του για την τρέχουσα κατάσταση, αναφέρθηκε στη σημασία της διαχείρισης των ευκαιριών που παρουσιάζονται σε κάθε αγώνα, ενώ στάθηκε στο προηγούμενο αποτέλεσμα με τη Σάμροκ στην Ιρλανδία, επισημαίνοντας ότι μία νίκη εκεί θα είχε προσδώσει μια διαφορετική δυναμική. Τέλος, προανήγγειλε τη σημερινή αναμέτρηση ως άλλη μία πρόκληση για την ομάδα, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι οι παίκτες του ΑΠΟΕΛ θα αγωνιστούν με την προσήλωση που απαιτείται για να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, συνεχίζοντας τη σταθερή τους πορεία στην Ευρώπη.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Πετρίδης επανέλαβε τις φιλοδοξίες της ομάδας για μια νέα ευρωπαϊκή προοπτική, τονίζοντας τη σημασία του αποψινού αγώνα.

Δείτε το απόσπασμα από το μαγκαζίνο:

 

petridis

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα