ΑΠΟΕΛ: Τα ερωτηματικά και οι ελπίδες για τον Σαρφό

ΑΠΟΕΛ: Τα ερωτηματικά και οι ελπίδες για τον Σαρφό

Newsroom
ΣΑΡΦΟ
Η είδηση της σοβαρής αποκόλλησης τένοντα του Κίνγκσλεϊ Σαρφό φέρνει ανησυχία και σκιάζει την αγωνιστική πορεία του ΑΠΟΕΛ, με την επιστροφή του πριν το τέλος του 2024 να θεωρείται αβέβαιη.

Ο Γκανέζος μέσος, από τους πιο επιδραστικούς παίκτες της ομάδας, βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατο τραυματισμό που αναμένεται να τον κρατήσει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Σε δήλωσή του, ο Νεκτάριος Πετεβίνος επισήμανε ότι ο Σαρφό θα υποβληθεί σε νέο MRI σε λιγότερο από ένα μήνα, ώστε να διαπιστωθεί η εξέλιξη της αποκατάστασης.

«Θα γνωρίζουμε περισσότερα για την κατάσταση του με την επανεκτίμηση. Είναι ένας δύσκολος τραυματισμός, αποτέλεσμα καθαρής ατυχίας», σχολίασε ο Πετεβίνος, προσθέτοντας ότι η σοβαρότητα της ζημιάς αναμένεται να καθορίσει και το πλαίσιο της θεραπείας που θα ακολουθηθεί.

Η επιστροφή του Σαρφό στην ενεργό δράση φαίνεται αβέβαιη πριν το τέλος του 2024, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ότι καθυστερεί πολύ η ενσωμάτωση του στο σύνολο. Η απουσία του από το κέντρο του ΑΠΟΕΛ δημιουργεί ήδη σημαντικό κενό, καθώς ο Σαρφό, με την ταχύτητα και την τεχνική του, ήταν συχνά ο κινητήριος μοχλός της μεσαίας γραμμής.

Η ομάδα καλείται τώρα να βρει λύσεις για να διαχειριστεί αυτήν την τεράστια απώλεια, ελπίζοντας παράλληλα σε επιτυχημένη αποκατάσταση του παίκτη.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα