Νέα Σαλαμίνα: Τα προβλήματα του Γιανέφσκι και η τρομερά δύσκολη έξοδος στη Λεμεσό

Νέα Σαλαμίνα: Τα προβλήματα του Γιανέφσκι και η τρομερά δύσκολη έξοδος στη Λεμεσό

Newsroom
ΓΙΑΝΕΦΣΚΙ
Ένα δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι έχει αύριο η Νέα Σαλαμίνα, καθώς αντιμετωπίζει τον πανίσχυρο Άρη Λεμεσού (26/10,19:00). Στην προσπάθειά τους, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ως αμφίβολους τους σημαντικούς Νάρσινγκ και Τόμοβιτς.

Στη Λεμεσό ταξιδεύει αύριο η Νέα Σαλαμίνα όπου θα αντιμετωπίσει τον ανεβασμένο και απαιτητικό Άρη (26/10, 19:00). Για να μπορέσουν οι ερυθρόλευκοι να έχουν τύχη θα πρέπει να κάνουν τη δική τους υπέρβαση στον αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι δύσκολο να ανταπεξέλθουν και πόσο μάλλον με τις απουσίες που υπάρχουν.

Ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι στο δεύτερο του παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας του δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντουρμισάι, Καρλίτος, Παπαγεωργίου και Βίκτωρος για διάφορους λόγους.

Ερωτηματικά περιτριγυρίζουν τις περιπτώσεις Νάρσινγκ και Τόμοβιτς μιας και έχουν κάποια μικροπροβλήματα και η συμμετοχή τους θα κριθεί ίσως και την τελευταία στιγμή. Αν δεν τα καταφέρουν θα είναι σημαντικές απώλειες για τους ερυθρόλευκους μιας και είναι δυο πολύπειροι και πολύ σημαντικοί ποδοσφαιριστές.

Στα θετικά το γεγονός ότι ο Φράγκος είναι διαθέσιμος και είναι πολύ πιθανόν να πάρει φανέλα βασικού κόντρα στον Άρη. Δούλεψε αρκετά η ομάδα στο κομμάτι της αμυντικής λειτουργίας αλλά και της επιθετικής λειτουργίας. Όμως το πιο σημαντικό κόντρα στην ομάδα του Σπιλέφσκι είναι να μπορέσει να βρει λύσεις στην άμυνα, να περιορίσει τον Άρη κα να τον ζορίσει μέχρι τέλους με στόχο βαθμό ή και βαθμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα