Ανόρθωση: Σενάρια ενδεκάδας και σκέψεις από πλευράς Οκκά

Ανόρθωση: Σενάρια ενδεκάδας και σκέψεις από πλευράς Οκκά

Newsroom
okkas
Για το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (28/10,20:00), ο Γιάννης Οκκάς κάνει διάφορες σκέψεις για την αρχική ενδεκάδα, με το μεγάλο ερώτημα να αφορά το αν θα διατηρήσει την πεντάδα στην άμυνα ή θα αλλάξει τακτική και θα πάει σε τετράδα.

Τη Δευτέρα είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στο ΑΠΟΕΛ και την Ανόρθωση (28/10,20:00) με τον Γιάννη Οκκά να κάνει διάφορες σκέψεις και πιθανά σενάρια σχετικά με τις επιλογές του στο αρχικό σχήμα. Θα διατηρήσει άραγε την πεντάδα στην άμυνα ή θα αλλάξει τακτική και θα πάει σε τετράδα;

Η απουσία του Μλάντοβιτς πιθανόν να φέρει αλλαγή στο σύστημα εκτός αν ο Οκκάς ρίξει στο ματς του Μουγκαμπί. Είναι κάτι που θα αποφασίσει λογικά μέσα στο Σαββατοκύριακο αν θα πάει με τρία στόπερ ή με δυο. Με την ΑΕΚ πάντως δεν λειτούργησε τίποτα σωστά.

Δεδομένη πρέπει να είναι η χρησιμοποίηση του Χαραλάμπους στη μεσαία γραμμή με τις απουσίες των Χρυσοστόμου και Ρόγκουλιτς, ενώ στην επίθεση ο Ίλιεφ ίσως μείνει πάγκο για τις ανάγκες του αγώνα. Κάτι που βάζει σε σκέψεις το Οκκά είναι αν θα χρησιμοποιήσει από την αρχή του Κριχόβιακ ο οποίος στο ΑΕΚ Αρένα δεν ήταν σε καλή μέρα και είναι φανερό ότι θέλει ακόμη χρόνο μιας και θέμα ποιότητας δεν μπορεί να τεθεί.

Παρούτης και Γκιούρτσο διεκδικούν επίσης θέση στο αρχικό σχήμα και είναι παίκτες που στα άκρα της επίθεσης μπορούν να δώσουν μία διαφορετική πνοή την οποία σαφώς δεν είχε η ομάδα απέναντι στην ΑΕΚ.

 

Το θετικό από πλευράς Ανόρθωσης στο αγωνιστικό σκέλος είναι ότι σιγά-σιγά ο Μιχάλης Ιωάννου αρχίζει να ανεβάζει ρυθμό στις προπονήσεις και σε περίπου 20 μέρες θα είναι σε θέση να βοηθήσει. Σχετικά με τον κόσμο της ομάδας έχει ήδη εξαντλήσει τα λίγα εισιτήρια που είχε στη διάθεση του και θα βρίσκεται στο πλευρό των παικτών του Γιάννη Οκκά στο ΓΣΠ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα