Άρης Λεμεσού: Συμφωνία με τον Άνταμ Μάρκιεβ της Ρίγας Σκόλα «διατυμπανίζουν» ξένα δημοσιεύματα

aris_marhiev
Ρεπορτάζ που προκύπτουν από ξένα μέσα, κάνουν λόγο για συμφωνία ανάμεσα στον Άρη Λεμεσού και την Ρίγας Σκόλα για τον 22χρονο μέσο από την Φινλανδία, Άνταμ Μάρκιεβ, που αγωνίζεται στους Πρωταθλητές Λετονίας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ της φινλανδικής ιστοσελίδας MTV Urheilu, ο Άρης Λεμεσού, έχει έρθει σε συμφωνία με την Ρίγας Σκόλα για την μεταγραφή του Άνταμ Μάρκιεβ από την Φινλανδία.

Επρόκειτο για 22χρονο, γεννημένο στη Ρωσία, ο οποίος αγωνίζεται εξίσου στη θέση του αμυντικού μέσου, όσο και στη θέση «8». Ο Μάρκιεβ, ξεκίνησε την καριέρα του, από τις ακαδημίες της Ελσίνκι, πριν ταξιδέψει στη Λετονία το 2022, σε ηλικία 20 ετών για λογαριασμό της Σπάρτακς.

Από εκεί, πέρασε ένα εξάμηνο δανεικός στη δεύτερη ομάδα της ιταλικής Σπαλ, όπου δεν κατόρθωσε να εδραιωθεί. Την περασμένη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, η μετέπειτα Πρωταθλήτρια Λετονίας, Ρίγας Σκόλα, τον απέκτησε και έκτοτε αγωνίζεται στην ομάδα της Πρωτεύουσας.

Ο Μάρκιεβ, αποτέλεσε βασικό γρανάζι στην εφετινή θερινή πορεία της Ρίγας στα προκριματικά των Ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ενώ στα δυο παιχνίδια που έδωσαν με τον ΑΠΟΕΛ για τα Playoff του Europa League, έχασε μόλις 7 λεπτά αγωνιστικής δράσης!

 

Συνολικά με την νυν ομάδα του μετράει, 81 συμμετοχές, έχοντας βρει δίχτυα τέσσερις φορές και έχοντας δώσει και οκτώ ασίστ.

Όπως υπογραμμίζει το δημοσίευμα που προαναφέραμε, το οποίο αναπαράγεται και από Λετονικά Μέσα, ο Άρης έχει έρθει σε συμφωνία τόσο με την Ρίγας Σκόλα όσο και με τον παίκτη για την μετακίνησή του στη Λεμεσό.

Με το που ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο του χειμώνα, ο Μάρκιεβ θα είναι και με τη βούλα, ποδοσφαιριστής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», αφού πρώτα θα έχει ολοκληρώσει της υποχρεώσεις για τη League Phase του Europa League με την ομάδα του.

Μπορεί να έχουμε ακόμα χρόνο μέχρι να «ανοίξουν» οι μεταγραφές, ωστόσο η ομάδα του Σπιλέφσκι, όπως υπογραμμίζει το ξένο δημοσίευμα, κάνει ήδη κινήσεις για την ενίσχυσή της στη μεσαία γραμμή αλλά και συλλήβδην, έχοντας ως μοναδικό στόχο την επιστροφή στη κορυφή της Κύπρου.

Να αναφέρουμε επιπροσθέτως, ότι ο νεαρός Φινλανδός, είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές της χώρας του, αποτελώντας αναντικατάστατο μέρος του άξονα τους. Η χρηματιστηριακή του αξία ανέρχεται περί των 600 χιλιάδων ευρώ, σύμφωνα με το πάντα αξιόπιστο Transfermarkt.

@Photo credits: Latvian Footy in English, MTV Urheilun

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα