ΑΠΟΕΛ: Ο Ντράζιτς καλείται να καλύψει το κενό του Ελ Αραμπί

ΑΠΟΕΛ: Ο Ντράζιτς καλείται να καλύψει το κενό του Ελ Αραμπί

Newsroom
ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ
Ο ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται να παραταχθεί για το μεγάλο ντέρμπι της Δευτέρας με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ, έχοντας να αντιμετωπίσει μια σημαντική απώλεια που διαφοροποιεί τα πλάνα του προπονητή Μανόλο Χιμένεθ.

Η απουσία του πολύπειρου Γιουσέφ Ελ Αραμπί, που λόγω προσωπικών υποχρεώσεων θα βρεθεί εκτός Κύπρου, προκαλεί αίσθηση και δημιουργεί νέα δεδομένα στην επιθετική γραμμή των γαλαζοκιτρίνων. Ο Μαροκινός επιθετικός, βασικό γρανάζι στη μηχανή του ΑΠΟΕΛ, είχε ενημερώσει προ ημερών για την απουσία του.


Αυτή η εξέλιξη δίνει την ευκαιρία σε άλλους επιθετικούς να αποδείξουν την αξία τους. Ο Ντράζιτς φαντάζει ως η πρώτη επιλογή για τη γραμμή πυρός, ενώ ο Μπα περιμένει υπομονετικά τη δική του ευκαιρία. Το παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής προμηνύεται εξαιρετικά απαιτητικό, με τον ΑΠΟΕΛ να αναζητά λύσεις και τους φίλους της ομάδας να αναμένουν τις απαντήσεις του Χιμένεθ.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα