ΑΠΟΕΛ: Στη σκιά της Ευρώπης ,ανασύνταξη

ΑΠΟΕΛ: Στη σκιά της Ευρώπης ,ανασύνταξη

Newsroom
apoel_
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες της προβληματικής πορείας του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, γεγονός που φέρνει ανησυχία και προβληματισμό στις τάξεις της ομάδας.

Με αντιπάλους χαμηλότερου επιπέδου να υπερισχύουν, η ομάδα καλείται να αφήσει πίσω της την απογοήτευση και να επικεντρωθεί στις εγχώριες υποχρεώσεις.

Το βλέμμα πλέον στρέφεται στο ντέρμπι της Δευτέρας απέναντι στην Ανόρθωση, όπου η πίεση είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Ο Μανόλο Χιμένεθ αναλαμβάνει το βάρος της ανασυγκρότησης, επιδιώκοντας όχι μόνο την ψυχολογική τόνωση των παικτών του. αλλά και τη δημιουργία ενός… σχεδίου που θα οδηγήσει στην πολυπόθητη νίκη.

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει αυτή την πρόκληση με στόχο να ανακτήσει το γόητρό του και να δώσει στους φιλάθλους του έναν λόγο να πιστέψουν ξανά. Το ντέρμπι με την Ανόρθωση είναι η ευκαιρία για την ομάδα να αναδείξει τον πραγματικό της χαρακτήρα και να ανατρέψει το κλίμα, αποδεικνύοντας πως παραμένει ισχυρή δύναμη στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Η Δευτέρα θέλει ο ΑΠΟΕΛ να αποτελέσει το πρώτο βήμα μιας νέας αρχής.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα