Άρης Λεμεσού - Νέα Σαλαμίνα: Οι επιλογές των Σπιλέφσκι και Γιανέφσκι

Newsroom
σπιλεφσκι αρης ομονοια 29
Δείτε αναλυτικά τις επιλογές των Αλεξέι Σπιλέφσκι και Τσεντομίρ Γιανέφσκι ενόψει της αναμέτρησης Άρης Λεμεσού - Νέα Σαλαμίνα.

Ο Άρης Λεμεσού υποδέχεται στις 19:00 την Νέα Σαλαμίνα στην Λεμεσό για την 8η αγωνιστική της Cyprus League by Stoiximan.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο σερί και να ανεβούν στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι να βρουν την πρώτη τους νίκη μετά από 5 σερί ήττες στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα της Λεμεσού πέρασε νικηφόρα από την Άχνα επικρατώντας του Εθνικού με 2-1, ενώ η Σαλαμίνα γνώρισε την ήττα στο ντεμπούτο του Τσεντομίρ Γιανέφσκι στον πάγκο της από την ΑΕΛ με δύο γκολ στις καθυστερήσεις και σκορ 2-0 στην Λάρνακα.

Ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, πραγματοποίησε μόλις μια αλλαγή σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Εθνικό. Συγκεκριμένα, ο Ουρόσεβιτς θα αντικαταστήσει τον Γιαγκό.

 

Από την άλλη, ο Σκοπιανός τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας πραγματοποίησε τρεις αλλαγές συγκριτικά με τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ. Ο Ντιακιτέ θα αγωνιστεί στην θέση του Τόμοβιτς, Μπαχάσα αντί Νάρσινγκ και την θέση του Μιγκελίτο θα πάρει ο 22χρονος Κουμπαρή που παίρνει για πρώτη φορά φανέλα βασικού την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Άρη Λεμεσού:

Βανά, Μποάκι, Γκόλντσον, Ουρόσεβιτς, Καζού, Σαρφό, Στρούσκι, Μπένγκτσον, Μαγιαμπέλα, Γκομίς, Κβιλιτάια

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Μπράουν, Κακόριν, Μάτισικ, Σανέ, Νίκολιτς, Θεοχάρους, Μοντνόρ, Σεμέδο, Κορέια

Νέας Σαλαμίνα:

Μελίσσας, Σεργίου, Μιχαήλ, Ντιακιτέ, Λέζιακς, Μπεχαράνο, Μπαχάσα, Γκμπέλε, Φερνάντες, Κουμπαρή, Βέλλιος

Στον πάγκο: Άντος, Τόμοβιτς, Αζεβέδο, Νάρσινγκ, Σπυριδάκης, Φράγκος, Λεούκο, Προκοπίου, Μαυρουδής, Κατσιάρης

@Photo credits: sportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα