Ένωση Νέων Παραλιμνίου - Εθνικός Άχνας 1-1: «Έσωσε» τον βαθμό στο τέλος η ομάδα του Παραλιμνίου

Newsroom
Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο μέρος από το γκολ του Γκονσάλες, η Ένωση δεν τα παράτησε και ισοφάρισε με τον Γκότλιεμπ. Ο Εθνικός τέλειωσε το ματς με 9 παίκτες και η Ένωση με 10.

Σε ένα ματς που είχε αρκετές συγκινήσεις, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου έμεινε στο 1-1 με τον Εθνικό Άχνας στο Παραλίμνι. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 51' με τον Γκονζάλες, αλλά η Ένωση βρήκε την ισοφάριση στο 82' με τον Γκότλιεμπ. Με 9 παίκτες τέλειωσαν τον αγώνα οι φιλοξενούμενοι, ενώ με 10 οι γηπεδούχοι. Αυτή ήταν η πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τους γηπεδούχους, ενώ ο Εθνικός έμεινε για έκτο ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Κακό ματς, με λίγες φάσεις

Στο πρώτο μέρος, οι δυο ομάδες δεν είχαν ρυθμό και οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά από τις δυο εστίες. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 27’ για να καταγραφεί η πρώτη φάση, όταν ο Αντερέγκεν έφυγε στην κόντρα, έδωσε στον Γκονσάλες, αλλά ο τερματοφύλακας της Ένωσης απέτρεψε την παραβίαση της εστίας του. Δυο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απάντησαν, όταν ο Νταλίνια έκλεψε την μπάλα από τον Μπάχανακ (ο οποίος ήταν τραυματίας), σερβίροντας στον Μπάρι. Εκείνος απέναντι από τον Φλόρες δεν κατάφερε να σκοράρει, καθώς ο τερματοφύλακας του Εθνικού πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση. Στο 42’ ο Εθνικός πέτυχε γκολ με τον Αντερέγκεν, έπειτα από μπαλιά του Αγγελόπουλου, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Δυο γκολ, αναγκαστικές αλλαγές και αποβολές

Στο δεύτερο μέρος, ο Εθνικός μπήκε δυναμικά στον αγώνα. Στο 47’ μετά από σέντρα του Μπονέτο, ο Λίπτσκι έκανε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Δυο λεπτά αργότερα το σουτ του Οφόρι πήγε άουτ. Αφού προειδοποίησε, η ομάδα της Άχνας σκόραρε στο 51’. Ο Αγγελόπουλος έκανε την μπαλιά, και ο Γκονσάλες νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Γκόντλιεμπ με δυνατό σουτ ισοφάρισε στο 82’. Στο 89’ ο Αγγελόπουλος αποχώρησε, με τον Εθνικό να μην έχει δικαίωμα για άλλη αλλαγή, μένοντας με 10. Μάλιστα, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντε Αλμέιδα αποβλήθηκε για δυνατό μαρκάρισμα, αφήνοντας την ομάδα του με 9. Η Ένωση, έμεινε και αυτή με 10 στις καθυστερήσεις, μετά την αποβολή του Μεντί.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παραλίμνι (Νταμίρ Κάναντι): Αντεμπάγιο, Ιωάννου, Μιλίτσεβιτς, Κορίνους, Μπάρι, Γκοτλίμπ, Κοτσώνης, Νταλίνια, Κράινζ, Χούγκενχουτ, Χαραλάμπους

 

Εθνικός (Νταβίντ Μπαντία): Φλόρες, Ντε Ιριόντο, Λίπσκι, Μπονέτο, Λόμοτει, Γκονσάλες, Ιωάννου, Μπαχανάκ (33′ Πεχλιβάνης), Αντερέγκεν, Οφόρι, Αγγελόπουλος


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα