Κάναντι: «Είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία, είχαμε αρκετές απουσίες»

Κάναντι: «Είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία, είχαμε αρκετές απουσίες»

Newsroom
damir canadi
Στις πολλές απουσίες της ομάδας του, στάθηκε ο προπονητής της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, Νταμίρ Κάναντι, μετά την εντός έδρας ισοπαλία (1-1) κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο δεύτερο μέρος από το γκολ του Γκονσάλες, η Ένωση Νέων Παραλιμνίου δεν τα παράτησε και ισοφάρισε με τον Γκότλιεμπ, κόντρα στον Εθνικό Άχνας.

Μάλιστα, η Ένωση είχε εννιά απουσίες, σε ένα στοιχείο που στάθηκε και ο προπονητής της ομάδας, Νταμίρ Κάναντι στις δηλώσεις του.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είδαμε και μία κόκκινη κάρτα. Η ομάδα μας ήθελε τη νίκη. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που παίξαμε. Δεν βρήκαμε ευκαιρίες, ο τερματοφύλακας μας έκανε κάποιες τρομερές αποκρούσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε κάποιες αλλαγές. Θέλαμε τη νίκη, όμως και με την ισοπαλία είμαστε ικανοποιημένοι. Είχαμε αρκετές απουσίες και γι αυτό το λόγο είμαστε ικανοποιημένοι. Έχω μεγάλο σεβασμό στην Ένωση και πιστεύω ότι θα βρούμε τον τρόπο να πάρουμε τέτοια παιχνίδια»

 

Photo Credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα