Cyprus League: Πρωτιά για Άρη και περιμένει την Πάφο

Newsroom
aris
Ο Άρης Λεμεσού επικράτησε με 2-1 της Νέας Σαλαμίνας και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας, περιμένοντας απώλεια βαθμών της Πάφου. Εθνικός και ΕΝ Παραλιμνίου μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο Δασάκι σε ένα ματς για γερά νεύρα.

Με δύο αγώνες άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Cyprus League by Stoiximan.

Εθνικός Άχνας - ΕΝ Παραλιμνίου 1-1

Ο Εθνικός Άχνας υποδέχθηκε στις 17:00 την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Το πρώτο μέρος ήταν μοιρασμένο με τις δύο ομάδες να είναι πιο διστακτικές. Στο δεύτερο μέρος ο Εθνικός άνοιξε το σκορ στο 51' με τον Γκονσάλες να σκοράρει, έπειτα από σέντρα του Αγγελόπουλου.

Ο Γκόντλιεμπ με δυνατό σουτ ισοφάρισε στο 82’, ενώ ο 89’ ο Αγγελόπουλος είδε την κόκκινη κάρτα, με τον Εθνικό να μην έχει δικαίωμα για άλλη αλλαγή, μένοντας με 10.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Ντ'Αλμέιδα στις καθυστερήσεις είδε και αυτός κόκκινη κάρτα για δυνατό μαρκάρισμα και η ομάδα της Άχνας έμεινε με 9 ποδοσφαιριστές.

 

Το συγκλονιστικό παιχνίδι γεμάτο εντάσεις σφράγισε ο Μεντί για το Παραλίμνι που επίσης αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα, και οι δύο ομάδες έμειναν στο τελικό 1-1.

Ο Εθνικός βρίσκεται στην 12η θέση με 6 βαθμούς, ενώ το Παραλίμνι μόλις μια θέση πάνω με 7 βαθμούς.

Άρης Λεμεσού - Νέα Σαλαμίνα 2-1

Στις 19:00 ο Άρης φιλοξένησε την Νέα Σαλαμίνα στην Λεμεσό. Η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο σκοράροντας 4 γκολ, αλλά τα δύο ακυρώθηκαν για οφσάιντ και φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης και τις δύο φορές από τον Γκομίς.

Στο 12' ο Κβιλιτάια άνοιξε το σκορ με προβολή, έπειτα από λανθασμένη απομάκρυνση του Μελίσσα. Στο 25' ο Μαγιαμπέλα μοίρασε στον αμαρκάριστο Μπέγκσον και με ανυπεράσπιστη εστία πλάσαρε εύστοχα.

Τρία λεπτά μετά, ο Απόστολος Βέλλιος μείωσε με υποδειγματική κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μπαχάσα και ξαναέβαλε την Σαλαμίνα στον αγώνα.

Όμως, στο δεύτερο ημίχρονο αμυντικά και οι δύο ομάδες ήταν πολύ καλά στημένες και δεν υπήρχαν πολλές ξεκάθαρες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, παρά μόνο προϋποθέσεις.

Έτσι, ο αγώνας έληξε με 2-1 υπέρ της ομάδας της Λεμεσού που ανέβηκε στην πρώτη θέση και περιμένει απώλεια βαθμό από την Πάφο στην αναμέτρηση της Δευτέρας κόντρα στην Ομόνοια 29Μ.

Ο Άρης πλέον έφτασε τους 20 βαθμούς, ενώ η Νέα Σαλαμίνα ακόμη είναι στους 3 και στην 13η θέση μετρώντας έξι σερί ήττες.

Αποτελέσματα:

Σάββατο 26/10

17:00 Εθνικός Άχνας - ΕΝ Παραλιμνίου 1-1

19:00 Άρης Λεμεσού - Νέα Σαλαμίνα 2-1

Πρόγραμμα αγώνων

Κυριακή 27/10

17:00 Ομόνοια Αραδίππου - Απόλλων Λεμεσού

19:00 ΑΕΛ - ΑΕΚ Λάρνακας

Δευτέρα 28/10

19:00 Ομόνοια 29Μ - Πάφος

19:00 Καρμιώτισσα - Ομόνοια

20:00 ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση

@Photo credits: sportImages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα