ΑΠΟΕΛ: Το πλάνο φρεσκαρίσματος του Χιμένεθ για το ντέρμπι με την Ανόρθωση

ΑΠΟΕΛ: Το πλάνο φρεσκαρίσματος του Χιμένεθ για το ντέρμπι με την Ανόρθωση

Newsroom
manolo_jimenez
Το ντέρμπι με την Ανόρθωση (28/10,20.00) εμπεριέχει προκλήσεις για τον Μανόλο Χιμένεθ. Από την μία είναι η κόπωση από το πρόσφατο ευρωπαϊκό παιχνίδι, ενώ από την άλλη υπάρχουν απουσίες, που σε συνδυασμό με τις επιστροφές, καθιστούν αναγκαίο ένα φρεσκάρισμα σε όλες τις γραμμές.

Το ντέρμπι της Δευτέρας με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ (28/10,20.00) φέρνει τον Μανόλο Χιμένεθ αντιμέτωπο με προκλήσεις που απαιτούν λεπτούς χειρισμούς στην επιλογή ενδεκάδας.

Η κόπωση από το πρόσφατο ευρωπαϊκό ματς με την Μπόρατς, σε συνδυασμό με τις επιστροφές και τις απουσίες, καθιστά αναγκαίο ένα φρεσκάρισμα σε όλες τις γραμμές. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να αξιοποιήσει τι επιπλέον λύσεις που διαθέτει σε σχέση με το παιχνίδι της Πέμπτης, εντάσσοντας τους Πίτσι, Ντράζιτς, Σιπριάνο στο πλάνο του. Παράλληλα, εξετάζει το ενδεχόμενο συμμετοχής του Δώνη, ενώ η παρουσία του Κιντιγιά θα αποφασιστεί με το πέρας της σημερινής προπόνησης.

Ο Ελ Αραμπί, ο οποίος απουσιάζει λόγω προσωπικών υποχρεώσεων στην Αθήνα, δεν συμπεριλαμβάνεται στα σχέδια του Χιμένεθ για τον επικείμενο αγώνα. Στην αμυντική γραμμή, η επιστροφή του Ντβάλι φαίνεται πιθανή, ενώ ο Κοσταντίνοφ αναμένεται να αναλάβει σημαντικό ρόλο στο κέντρο. Οι Πίτσι και Ντράζιτς προβλέπεται να ενισχύσουν την επιθετική γραμμή, δίνοντας τον απαραίτητο ρυθμό και τη φρεσκάδα που θα βοηθήσουν τον ΑΠΟΕΛ να επιτύχει τον στόχο του.

Το στοίχημα για τον Χιμένεθ δεν είναι μόνο οι σωστές επιλογές, αλλά και η δημιουργία μιας ενδεκάδας με ενέργεια, έτοιμη να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα, επιδιώκοντας τη νίκη και μια δυναμική παρουσία στο γήπεδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα