Ανόρθωση: Επιβάλλεται να πάει με άλλα μυαλά στο «ΓΣΠ»

Ανόρθωση: Επιβάλλεται να πάει με άλλα μυαλά στο «ΓΣΠ»

Newsroom
anorthosi
Αν θέλει η Ανόρθωση να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο αυριανό ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (28/10,20:00), θα χρειαστεί να κάνει πολλά πράγματα σωστά στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως να δείξει φρεσκάδα στο γήπεδο, κάτι το οποίο απουσιάζει.

Αν θέλει να έχει τύχη στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ είναι δεδομένο ότι η Ανόρθωση πρέπει να πάει με άλλα μυαλά και άλλη νοοτροπία στη Λευκωσία. Το ποδόσφαιρο που παίζει δεν είναι της δικής της εμβέλειας, όπως και το γεγονός ότι αυτοί οι ποδοσφαιριστές είναι δεδομένο ότι μπορούν να παίξουν καλύτερα.

Σίγουρα δεν είναι επιπέδου που θέλει ο κόσμος της αλλά δεν είναι και του επιπέδου που βλέπουμε στον αγωνιστικό χώρο. Μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα και γενικότερα η ομάδα έχει τα φόντα να αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο. Κάτι που είναι ευθύνη του προπονητή ο οποίος καλείται τους παίκτες που έχει να τους βελτιώσει και την ομάδα του να την ανεβάσει επίπεδο.

Ενόψει του αυριανού αγώνα με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ ο Γιάννης Οκκάς δεν έχει στη διάθεση του τους Χρυσοστόμου, Μλάντοβιτς και Ρόγκουλιτς, όπως και τον Μιχάλη Ιωάννου που μπορεί να άρχισε να ανεβάζει στροφές αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμος για να βοηθήσει.

Αν θέλει να έχει τύχη στο ΓΣΠ η «Κυρία» θα πρέπει να διαφοροποιήσει την φιλοσοφία της αλλά πιθανόν και την τακτική της προσέγγιση αφήνοντας ίσως την πεντάδα στην άμυνα που φαίνεται να μην αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή. Σε ένα ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ θα χρειαστεί να κάνει πολλά πράγματα σωστά στον αγωνιστικό χώρο και κυρίως να δείξει φρεσκάδα στο γήπεδο, κάτι το οποίο απουσιάζει.

 

Κυρίως στην μεσαία γραμμή η Ανόρθωση πρέπει να βρει μεγαλύτερη ταχύτητα και να κερδίσει μονομαχίες. Πρέπει να κρατήσει περισσότερο μπάλα, να γίνει πιο απαιτητική και να μην φοβηθεί τον αγώνα. Το ΑΠΟΕΛ προέρχεται και από ευρωπαϊκό ματς και θα έχει κάποια κόπωση παραπάνω και αυτό ίσως είναι ένα στοιχείο που η Ανόρθωση θα κληθεί να εκμεταλλευθεί, κάνοντας όμως στο γήπεδο κάποια βασικά πράγματα σωστά…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα