ΑΕ Λεμεσού - ΑΕΚ Λάρνακας: Οι ένδεκα των Κόλμαν και Μπεργκ

Newsroom
berg coleman
Δείτε αναλυτικά τις επιλογές των Κρις Κόλμν και Χένινγκ Μπεργκ ενόψει του ντέρμπι ΑΕΛ Λεμεσού - ΑΕΚ Λάρνακας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΛ υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας στο στάδιο «Άλφαμεγα» για την 8η αγωνιστική της Cyprus Leagu by Stoiximan.

Η ομάδα της Λεμεσού θέλει να πετύχει την τρίτη διαδοχική της νίκη μετά το εμφατικό 5-2 κόντρα στον Εθνικό και το πρόσφατο 2-0 εκτός έδρας με την Νέα Σαλαμίνα και να πλησιάσει ακόμη περισσότερο την 6αδα, καθώς βρίσκεται με 12 βαθμούς στην 7η θέση, ισόβαθμη με την 6η Ομόνοια.

Από την άλλη, οι Λαρνακείς έρχονται από δύο σερί νικηφόρα ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία και Ανόρθωση στην «Αρένα», με σκορ 1-0 και στις δύο αναμετρήσεις. Σαφώς, θέλει να κάει το 3/3 στα ντέρμπι με μια πιθανή σημερινή νίκη και να κρατηθεί ψηλά στην βαθμολογία.

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην 5η θέση με μόλις ένα βαθμό περισσότερο από την ΑΕΛ, ενώ ισοβαθμεί με Απόλλων και ΑΠΟΕΛ που βρίσκονται στις θέσεις 4 και 3 αντίστοιχα.

 

Απο μία αλλαγή πραγματοποίησαν οι δύο προπονητές. Ο Κρις Κόλμαν αντικατέστησε τον Λεσοβόι με τον Τοκού, ενώ ο Χένινγκ Μπεργκ έδωσε φανέλα βασικού στον Καμπρέρα, αντί του Σολ.

Αναλυτικά οι ενδεκάδες:

ΑΕΛ(Κρις Κόλμαν): Μπράγκα, Φιλιώτης, Ουεντραόγκο, Στόλνικ, Ιμανισίμγουε, Μεγιάδο, Μάμας, Σινγκ, Ζαχαρίου, Τοκού, Μακρής.

Στον πάγκο: Κυριάκου, Φραντζής, Κοσταντίνι, Ρομπέρτα, Μπάμποκ, Άβραχαμ, Κέτσκες, Νεοφύτου, Γερολέμου, Χριστοδούλου, Θεμιστοκλέους, Παναγή.

ΑΕΚ(Χένινγκ Μπεργκ): Αθανασιάδης, Μιλίτσεβιτς, Ρομπέρζ, Εκπολό, Γκαρσία, Πονς, Ροντέν, Αϊτόρ, Γκάμα, Φαράζ, Καμπρέρα.

Στον πάγκο: Αλομέροβιτς, Τούμπας, Σουάρεθ, Σολ, Τσακόν, Ανγκέλσκι, Δημητρίου, Ενρίκες, Ευρυπίδου, Μιραμόν, Ναλί.

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα