Cyprus League: Ισόπαλο το ντέρμπι ΑΕΛ και ΑΕΚ, δραπέτευσε ο Απόλλων από το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Newsroom
braga_ael_aek
Δυο παιχνίδια είχε το σημερινό πρόγραμμα της Cyprus League, με τον Απόλλωνα να κερδίζει την Ομόνοια Αραδίππου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με 1-0, ενώ το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΕΚ έληξε ισόπαλο 1-1.

Ομόνοια Αραδίππου - Απόλλων Λεμεσού 0-1

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της Κυριακής 27 Οκτωβρίου, ο Απόλλων Λεμεσού επικράτησε με 1-0 της Ομόνοιας Αραδίππου, στην «έδρα» των «Περιστεριών».

Παρακολουθήσαμε μια κλειστή αναμέτρηση, δίχως πολλές φάσεις, με τον Απόλλωνα να δραπετεύει, χάριν σε γκολ του Ντορεγκαράι, έπειτα από «γκάφα» του Λόρια.

ΑΕΛ - ΑΕΚ 1-1

Το ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΑΕΚ Λάρνακας, ολοκληρώθηκε δίχως νικητή, με σκορ 1-1 στο δίχως «πνοή» «ΆλφαΜέγα», απόρροια της τιμωρίας των Λεμεσιανών.

Ο Μακρής άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Καμπρέρα ισοφάρισε με κεφαλιά. Από δυο ημίχρονα μοιράστηκαν οι δυο ομάδες, με την ΑΕΚ να είναι εμφανώς καλύτερη στο πρώτο και την ΑΕΛ στο δεύτερο.

 

Αποτελέσματα


Σάββατο 26/10
17:00 ΕΝ Παραλιμνίου - Εθνικός Άχνας 1-1
19:00 Άρης Λεμεσού - Νέα Σαλαμίνα 2-1

Κυριακή 27/10
17:00 Ομόνοια Αραδίππου - Απόλλων Λεμεσού 0-1
19:00 ΑΕΛ Λεμεσού - ΑΕΚ Λάρνακας 1-1

Πρόγραμμα Δευτέρας 28/10:
19:00 Ομόνοια 29ης Μαΐου - Πάφος
19:00 Καρμιώτισσα - Ομόνοια
20:00 ΑΠΟΕΛ - Ανόρθωση

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHERS LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα