ΑΕ Λεμεσού, Κόλμαν: «Γνωρίζαμε ότι θα υποφέραμε στον αγωνιστικό χώρο»

ΑΕ Λεμεσού, Κόλμαν: «Γνωρίζαμε ότι θα υποφέραμε στον αγωνιστικό χώρο»

Newsroom
coleman
Μετά το ισόπαλο 1-1 με την ΑΕΚ Λάρνακας, ο προπονητής της ΑΕΛ Κρις Κόλμαν, παραχώρησε δηλώσεις και παρουσίασε το πως είδε το παιχνίδι, υπό το δικό του πρίσμα.

Ο Κρις Κόλμαν, είδε την ομάδα του να προηγείται στο παιχνίδι ωστόσο να ισοφαρίζεται μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα από την ΑΕΚ Λάρνακας. Η προβληματική παρουσία στο υπόλοιπο του ημιχρόνου, διορθώθηκε από την πολύ καλή εικόνα στο δεύτερο μέρος.

Μετά το τελικό 1-1, ο Κρις Κόλμαν, μίλησε για το παιχνίδι και παρέθεσε τις σκέψεις του για την συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι όπως το περιμέναμε κόντρα στην ΑΕΚ που πέρσι διεκδίκησε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική. Ήμασταν καλύτεροι σε σχέση με το παιχνίδι με την Ομόνοια και σίγουρα δεν θα είμαστε το ίδιο απέναντι σε όλους που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι θα υποφέραμε στο γήπεδο κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα αλλά είμαι ευχαριστημένος».

 


«Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας, θέλαμε τους τρεις βαθμούς αλλά αφού δεν χάσαμε από αυτή την ομάδα που είναι από τις μεγάλες είναι σημαντικό. Ήταν μια εμφάνιση με μαχητικό πνεύμα»

Για τον Λεσοβόι:

«Δεν είναι κάτι σοβαρό. Δεν θέλαμε να ρισκάρουμε για να τον χάσουμε περισσότερο καιρό. Δεν θα τον χρησιμοποιήσουμε ούτε την Τετάρτη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα