Καρμιώτισσα: Με ντεμπούτο Γαρπόζη κόντρα στην Ομόνοια για το κέρδος

Καρμιώτισσα: Με ντεμπούτο Γαρπόζη κόντρα στην Ομόνοια για το κέρδος

Σάββας Νεοκλέους
ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ
Με τον Αλέξη Γαρπόζη να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της, η Καρμιώτισσα θα επιδιώξει να πάρει το καλύτερο δυνατό από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ομόνοια (19:00, Gazzetta Cyprus), ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Με νέοαέρα στον πάγκο της η Καρμιώτισσα Πολεμδιιών αντιμετωπίζει σήμερα και ώρα 19:00 στο «Αμμόχωστος» την Ομόνοια Λευκωσίας.

Οι «πορτοκαλί» μετά τις εξελίξεις των τελευταίων βδομάδων με τις αποχωρήσεις Σίμου Ταραπουλούζη, αρχικά, και μετέπειτα του Μάουρο Καμορανέζι, έχουν γυρίσει σελίδα εδώ και μερικές μέρες, με τον Αλέξη Γαρπόζη να παίρνει τη σκυτάλη της τεχνικής ηγεσίας.

Η Καρμιώτισσα μετά από 7 αγωνιστικές είναι στην 8η θέση με Ομόνοια Αραδίππου και Ανόρθωση με 8 βαθμούς, έτσι, μέσα από τη σημερινή αναμέτρηση για την 8η στροφή του μαραθωνίου απέναντι στην Ομόνοια, με νέο προπονητή στον πάγκο θα κυνηγήσει το βαθμολογικό κέρδος που θα την ανεβάσει και θα της δώσει την ψυχολογική τόνωση και ένεση ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Εκτός πλάνων από τον βραδινό αγώνα είναι ο τιμωρημένος Κοβάσεβιτς. Πιθανή ενδεκάδα για την Καρμιώτισσα κόντρα στην Ομόνοια είναι: Επασί, Μαλόνε, Σίμιτς, Αντωνίου, Ντελμίρο, Νεοφύτου, Τσουκαλάς, Χόσκο, Γιούσης, Ντούμπια και Σμίλιανιτς.

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα