Καρμιώτισσα, Γαρπόζης: «Το παιχνίδι που σηκώνει συζήτηση μέχρι το 65', μετά καταρρεύσαμε»

Καρμιώτισσα, Γαρπόζης: «Το παιχνίδι που σηκώνει συζήτηση μέχρι το 65', μετά καταρρεύσαμε»

Newsroom
garpozis
Ο τεχνικός της Καρμιώτισσας, Αλέξης Γαρπόζης, μίλησε στην κάμερα της Cytavision και στην διάσκεψη τύπου μετά την βαριά ήττα με 6-2 από την Ομόνοια, στο ντεμπούτο του ως προπονητής των «πορτοκαλί».

Ο κύριος Γαρπόζης έκανε αναφορά για ανετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του, καθώς δεν κατάφεραν να ακολουθήσουν τον ρυθμό της Ομόνοιας στο τελευταίο εικοσάλεπτο, όπου και ξέφυγε το σκορ.

Αναλυτικά:

Στη κάμερα της Cytavision:

«Ήταν ένα παιχνίδι που σηκώνει συζήτηση μέχρι το 65' που τα παιδιά είχαν δυνάμεις... Προσπαθήσαμε ν' ακολουθήσουμε τον ρυθμό της Ομόνοιας και μέχρι ένα σημείο το μπορούσαμε... Από εκεί και πέρα δεν ήταν καλή η εικόνα μας».

Στην διάσκεψη Τύπου:

«Η ομάδα φάνηκε ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τόσο υψηλούς ρυθμούς παιχνιδιού, η Ομόνοια ηταν πιο έτοιμοι και πιο φρέσκια, γενικά πιο καλή και δίκαια πήρε τους τρεις βαθμους. Μετά το 70' καταρρεύσαμε... Στο 4-2 προσπαθήσαμε να φρεσκάρουμε την ομάδα αλλά δεν προλάβαμε...Θεωρώ ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή τα παιδιά έκαναν υπερπροσπάθεια αλλά κατέρρευσαν. Έχουμε αρκετή δουλειά να κάνουμε και από αύριο θα ξεκινήσουμε να την κάνουμε. Συγχαρητήρια στην Ομόνοια και καλή συνέχεια σε Κύπρο και Ευρώπη».

«Η τελευταία βδομάδα ήταν πάρα πολύ δύσκολη, για την ομάδα. Μετά την διακοπή η ομάδα έχασε από την Πάφο σχετικά έυκολα, ένας απρόσμενος αποκλεισμός από το κύπελλο, μια βαριά ήττα σήμερα. Η ομάδα δείχνει ότι κάπου υπάρχει πρόβλημα, θα το δούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται είτε αυτό επιθετικό ή αμυντικό. Δεν θεωρώ ότι είναι οι αμυντικοί μας το πρόβλημα, είναι η αμυντική λειτουργία και από αύριο θα ξεκινήσουμε δουλειά σε αυτό το κομμάτι».

@Photo credits: sportimages.com.cy

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα