Ανόρθωση: Θα χρειαστεί να αλλάξει πρόσωπο για να φύγει με κέρδος

Ανόρθωση: Θα χρειαστεί να αλλάξει πρόσωπο για να φύγει με κέρδος

Newsroom
ΟΚΚΑΣ
Η Ανόρθωση έχει μπροστά της το πολύ δύσκολο ματς με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ (20:00), εκεί όπου Οκκάς και παίκτες θα πρέπει να κάνουν υπέρβαση αν θέλουν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα.

Στο ΓΣΠ και τη Λευκωσία ταξιδεύει σήμερα η Ανόρθωση για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ σε ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι. Μία αναμέτρηση στην οποία για να ανταποκριθούν Οκκάς και παίκτες θα πρέπει να αλλάξουν πολλά στον αγωνιστικό χώρο και να μπορέσουν να παρουσιάσουν μία πολύ διαφορετική εικόνα σε σχέση με αυτή κόντρα στην ΑΕΚ.

Αν θα προβεί ο Οκκάς και σε αλλαγή συστήματος είναι άγνωστο αλλά δεν είναι απίθανο. Ο Κύπριος τεχνικός έκανε διάφορες δοκιμές κατά τη διάρκεια της βδομάδας που προηγήθηκε και θα διαφανεί τι θα επιλέξει. Εκτός πλάνων είναι οι Χρυσοστόμου, Μλάντοβιτς και Ρόγκουλιτς, ενώ δεν αναμένεται να είναι αποστολή ούτε ο Μιχάλης Ιωάννου.

Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να δούμε τον Χαραλάμπους στη μεσαία γραμμή ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να μείνει στον πάγκο ο Κριχόβιακ που έδειξε με την ΑΕΚ να μην είναι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Δεν αποκλείεται όμως ο Οκκάς να τον αφήσει στο γήπεδο περιμένοντας σημαντική βελτίωση, ευελπιστώντας ότι από παιχνίδι με παιχνίδι και μέσα από τους αγώνες θα μπορέσει να βρει ρυθμό και να αποκτήσει και καλύτερη φυσική κατάσταση.

Η λογική λέει ότι δεν θα αλλάξει το 3-4-3 και θα πάει με Ζίβκοβιτς στο τέρμα, Μουγκαμπί, Τεϊσέιρα και Χρυσόπουλος η τριάδα στην άμυνα, δεξιά θα κινείται ο Κονσεϊσάο και αριστερά ο Κίκο.

 

Στην μεσαία γραμμή θα είναι Αρτυματάς και Χαραλάμπους ή Κριχόβιακ, δεξιά της επίθεσης ο Παρούτης, αριστερά ο Γκιούρτσο και στην κορυφή ο Ράφα Λόπες. Αν πάει με τετράδα στην άμυνα θα χωρέσουν λογικά και Κριχόβιακ και Χαραλάμπους στην ενδεκάδα της «Κυρίας».

Για την Ανόρθωση που έχουμε δει κόντρα στην ΑΕΚ το να φύγει από το ΓΣΠ με κέρδος θα είναι μικρή υπέρβαση. Αν καταφέρει και παρουσιάσει μία καλύτερη εικόνα με κερδισμένες μονομαχίες, πάθος, τρεξίματα, σωστές αλληλοκαλύψεις και δεν δώσει άπλετο χώρο στο ΑΠΟΕΛ δικαιούται να ελπίζει βάσιμα στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Άλλωστε, το ΓΣΠ είναι ένα γήπεδο στο οποίο έχει πανηγυρίσει και μεγάλες νίκες και τεράστιες επιτυχίες ακόμη και όταν δεν ήταν στα καλύτερα της…

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα