Ολυμπιακός: Η δουλειά του Μαρσέλο και η αφιέρωση στον άλλοτε φυσιοθεραπευτή της Εθνικής Βραζιλίας (vids)

Ολυμπιακός: Η δουλειά του Μαρσέλο και η αφιέρωση στον άλλοτε φυσιοθεραπευτή της Εθνικής Βραζιλίας (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η δουλειά του Μαρσέλο και η αφιέρωση στον άλλοτε φυσιοθεραπευτή της Εθνικής Βραζιλίας (vids)

bet365

Η δουλειά του Μαρσέλο τόσο στην Ισπανία όσο και επί ελληνικού εδάφους τόσο με το team του Ολυμπιακού όσο και με τη δική του ομάδα απέδωσε καρπούς.

Στα 34 του χρόνια ο Μαρσέλο έχει διανύσει πίσω του πολλά ποδοσφαιρικά... χιλιόμετρα. Με μία τεράστια καριέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και πάνω από 50 αγωνιστικές παρουσίες στην Εθνική Βραζιλίας.

Είναι γνωστό πως ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ με το ΟΚ του Ολυμπιακού έχει το δικό του επιτελείο στην Ελλάδα ενώ από το 2021 έχει αποκτήσει ειδικό κρεβάτι με 35.000 ευρώ για τη σωστή αποθεραπεία του. Ο Μαρσέλο όλο το προηγούμενο διάστημα δούλεψε σκληρά και με το επιτελείο του Ολυμπιακού αλλά και τους δικούς του ανθρώπους. Ένας εξ αυτών είναι ο Αλβάρο Αγκιλάρ Παντιάλ.

Ο Αγκιλάρ έχει δύο πτυχία, εκ των οποίων το ένα είναι στη φυσιοθεραπεία. Έχει μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο προπονήσεων παικτών και στην αθλητική φυσιοθεραπεία. Υπήρξε μάλιστα φυσιοθεραπευτής στην Εθνική Βραζιλίας το 2018 και το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Αυτός ήταν και ο άνθρωπος που πήγε να αγκαλιάσει ο Μαρσέλο και να του αφιερώσει το ένα εκ των δύο τερμάτων του. Μάλιστα του έκανε ειδική αναφορά και στα social media μετά τις 2 γκολάρες του με τον Ατρόμητο στο ματς του Novibet Κυπέλλου Ελλάδας.

Τον Αγκιλάρ ο Μαρσέλο τον θεωρεί δικό του άνθρωπο (τον έχει σαν αδερφό του) και με αυτήν την κίνηση αναγνώρισε το πόσο τον έχει βοηθήσει και εκείνος το τελευταίο διάστημα. Να τονιστεί πως σε σχέση με το κομμάτι της φυσικής κατάστασης στο team του Μίτσελ είναι οι Ενρίκε Σανθ και Χρήστος Μουρίκης. Φυσικά ο Μαρσέλο έχει βοηθηθεί απ' όλο το επιτελείο των Πειραιωτών.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Αγκιλάρ έγραψε στο Instagram του: «Είμαι ακόμα... χαμένος στις λέξεις. Χαρούμενος για σένα ακόμα μία φορά! Είμαστε μαζί αδερφέ μου». Ο Μαρσέλο του απάντησε ως εξής: «Πάντα μαζί Majete (που σημαίνει ότι ένας άνθρωπος είναι καλός)».

ΑΓΚΙΛΑΡ1

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα