Παναθηναϊκός: Επιστροφή Παλάσιος στο Περιστέρι

Παναθηναϊκός: Επιστροφή Παλάσιος στο Περιστέρι

Newsroom
palacios_eurokinsi

bet365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό ματς με τον Ατρόμητο και ο Φατίχ Τερίμ υπολογίζει και πάλι στον Παλάσιος.

Στον Παλάσιος μπορεί να υπολογίζει ο Φατίχ Τερίμ, ενόψει του αυριανού (30/1) αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, όπου ο Παναθηναϊκός καλείται να ανατρέψει το 2-1 που έχασε στη Λεωφόρο, στον πρώτο προημιτελικό του ζευγαριού για το Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Αργεντινός μεσεοπιθετικός αποθεραπεύτηκε και έτσι επιστρέφει στη δράση για το «τριφύλλι» μετά από περίπου 40 ημέρες και το 3-0 του Πανθεσσαλικού στα τέλη του περασμένου έτους.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Σένκεφελντ, ενώ εκτός παραμένουν οι Ιωαννίδης, Χουάνκαρ, Σπόραρ, Βέρμπιτς, Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον, Μπράουν.

Αυτή αποτελείται από τους εξής: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Ούγκο, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Φικάι, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Κυριόπουλος, Ακαϊντίν.

...

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα