Ν. Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ, επεισόδια: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του ατόμου που πέταξε την κροτίδα

Newsroom
ΝΣΣΣΣΣ ΑΠΟΕΛ
Οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο και φωτογραφίες από τον άνθρωπο που φαίνεται να πέταξε την κροτίδα στο Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (16/1), προκειμένου να εντοπιστεί άμεσα.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν κινητοποιηθεί και πλησιάζουν στη σύλληψη του ατόμου που προκάλεσε το χάος στο Ν. Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ, πετώντας κροτίδα.

Βίντεο από τη στιγμή που ο ίδιος πετάει τη φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο έχει ήδη κοινοποιηθεί από τους αρμόδιους, ενώ από κάμερες ασφαλείας έχει εντοπιστεί και το πρόσωπό του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό προσώπου, οι φωτογραφίες του οποίου δημοσιεύονται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ρίψης επικίνδυνου αντικειμένου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, απόκρυψης προσώπου και τραυματισμού.

Πρόκειται για αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 16 Ιανουαρίου, 2024, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΠΟΕΛ, στο στάδιο Αμμόχωστος στη Λάρνακα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24-804060 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Σημ: οι φωτογραφίες του αναζητούμενου προσώπου μπορούν να δημοσιευθούν αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο δίνονται στη δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή τους, δυνατόν να αντιβαίνει σε πρόνοιες της Νομοθεσίας περί Προσωπικών Δεδομένων και στους κανόνες της Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας περί Σεβασμού της Ιδιωτικής Ζωής και των Προσωπικών Δεδομένων.»

φωτο 1

φωτο2

φωτο3

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα