Ομόνοια, Πάφος και ΑΕΖ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Coca Cola

Μανώλης Μακρόπουλος
COCA COLA CUP
Τρια εισιτήρια για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca Cola βρήκαν κάτοχο, καθώς Ομόνοια, Πάφος και ΑΕ Ζακακίου πήραν την πρόκριση.

Στην κληρωτίδα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca Cola βρίσκονται εδώ και μερικά λεπτά Ομόνοια, Πάφος και ΑΕ Ζακακίου, παρέα με Ανόρθωση και ΑΕΚ Λάρνακας.

Οι «πράσινοι» είχαν ένα εύκολο απόγευμα κόντρα στον Διγενή Ύψωνα, καθώς επικράτησαν με 3-0 χάρη σε γκολ των Κακουλλή (23') και Μπεζούς (26'), ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Μπεν Χαλέκ (48').

Στο ματς της Λευκωσίας η Πάφος πέρασε δύσκολα από την έδρα του Ολυμπιακού με 0-1 με το γκολ - πέναλτι του Βαλακάρι στο 42ο λεπτό, ενώ στο Ζακάκι σε ένα συγκλονιστικό ματς η ΑΕΖ πήρε την πρόκριση με 4-2, παρά το γεγονός πως μέχρι το 85' το ματς ήταν στο 2-2! Ο Χρυσοστόμου έκανε το 0-1 στο 10', όμως Κάστρο (24') και Σλόγκαρ (64') έφεραν «τούμπα» το ματς. Η ΠΑΕΕΚ ισοφάρισε σε 2-2 με τρομερό ψαλίδι του Σιρεγκέλα (77'), όμως η ΑΕΖ φυλούσε το καλύτερο για το τέλος. Κάστρο (86') από την άσπρη βούλα και Σλόγκαρ (90') έκαναν πάλι τη δουλειά και υπέγραψαν την πρόκριση των γηπεδούχων.

Εχθές (17/1) η ΑΕΚ Λάρνακας επικράτησε με 4-2 του Οθέλλου Αθηαίνου και πήρε αυτή το εισιτήριο για την επόμενη φάση, ενώ το Εθνικός Άχνας - Άρης Λεμεσού δεν έγινε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου εξαιτίας έντονης βροχόπτωσης, με την ΚΟΠ να ορίζει νέα ημερομηνία στις 25/1.

Τέλος, εκκρεμεί η δικαστική απόφαση για το Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ, το οποίο διεκόπη οριστικά στο 50ο λεπτό, λόγω ρίψης κροτίδας δίπλα στον ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων, Παπαστεργίου.

Τα έως τώρα αποτελέσματα:

Ομόνοια 29Μ - Ανόρθωση 0-2

ΑΕΚ Λάρνακας - Οθέλλος Αθηαίνου 4-2

Ομόνοια - ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα 3-0

Ολυμπιακός Λευκωσίας - Πάφος 0-1

ΑΕ Ζακακίου - ΠΑΕΕΚ 4-2

Τα υπόλοιπα παιχνίδια:

Απόλλων Λεμεσού - ΑΕ Λεμεσού, 24/1 19:00

Εθνικός Άχνας - Άρης Λεμεσού, 25/1, 19:00

Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ - εκκρεμεί δικαστική απόφαση

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα