ΑΕΖ: Τα χρειάστηκε, αλλά πήρε την πρόκριση

ΑΕΖ: Τα χρειάστηκε, αλλά πήρε την πρόκριση

Σάββας Νεοκλέους
aez kupello
Αν και τα… χρειάστηκε σε κάποια διαστήματα της χθεσινής αναμέτρησης, βλέποντας την ΠΑΕΕΚ Κερύνειας να ανοίγει το σκορ αλλά και στη συνέχεια να βάζει δύσκολα, εντούτοις, η ΑΕΖ Ζακακίου ήταν η ομάδα που στο φινάλε χαμογέλασε με το σκορ 4-2 και πήρε το εισιτήριο πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Είχε τον πρώτο λόγο για πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Αν και δυσκολεύτηκε σε ορισμένα χρονικά διαστήματα, η ΑΕΖ Ζακακίου ήταν αυτή που στο τέλος τα κατάφερε και πήρε το εισιτήριο πρόκρισης για την επόμενη φάση με το σκορ 4-2 απέναντι στην ΠΑΕΕΚ Κερυνείας.

Αν και ο κόουτς, Λιάσος Λουκά, θέλησε να παρατάξει ένα σχήμα με κάποιους βασικότατους παίκτες να είναι στον πάγκο, χρειάστηκε κάποιους εξ αυτών η συμβολή τους στο β΄ ημίχρονο, για να πάρει η ΑΕΖ τα… πάνω της και να πάρουν τη νίκη – πρόκριση.

Μία νίκη που ανεβάζει την ψυχολογία όλων στο αποδυτήριο της ΑΕΖ Ζακακίου ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Δίδει και το στοιχείο της αυτοπεποίθησης στους παίκτες του Λιάσου Λουκά για να παλέψουν τα δύσκολα παιχνίδια που είναι τώρα μπροστά τους για τον θεσμό του πρωταθλήματος.

«Είχαμε κακά αποτελέσματα και χρειαζόμασταν τη νίκη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και για πρωτάθλημα και για το κύπελλο, άσχετα αν είμαστε το αουτσάιντερ. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς αν και παίζουμε με τεράστιες ομάδες» είπε μεταξύ άλλων ο κόουτς, Λιάσος Λουκά, με το πέρας της χθεσινής αναμέτρησης που έδωσε το… στίγμα, για το πόσο χρειαζόταν την πρόκριση χθες η ομάδα του Ζακακίου.

Για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ Κατηγορίας η ΑΕΖ υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή στο «Αμμόχωστος» την Ομόνοια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα