ΚΟΠ: Θα πραγματοποιηθεί χωρίς φιλάθλους ο αγώνας κυπέλλου Απόλλων - ΑΕΛ Λεμεσού

Newsroom
ΚΟΠ
Μέσω ανακοίνωσης της στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας στο διαδίκτυο, η ΚΟΠ ανακοίνωσε πως ο αγώνας κυπέλλου που αναβλήθηκε μεταξύ Απόλλων και ΑΕΛ Λεμεσού, θα πραγματοποιηθεί χωρίς φιλάθλους.

Με απόφαση του Αθλητικού δικαστή, Αριστοτέλη Βρυωνίδη, ο αγώνας για την φάση των «16» του κυπέλλου Απόλλων Λεμεσού - ΑΕΛ Λεμεσού που διακόπηκε πριν την έναρξη του λόγο «ντου» των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

«Ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ Αριστοτέλης Βρυωνίδης, εκδίκασε την υπόθεση για τον μη διεξαχθέντα αγώνα της β' φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ Λεμεσού – ΑΕΛ Λεμεσού, ημερομηνίας 24.01.2024.

Ο Αθλητικός Δικαστής αποφάσισε οι ενστάσεις των δύο ομάδων γίνουν δεκτές και όπως ο αγώνας διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ορίσει η ΚΟΠ χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Στα σωματεία επέβαλε επιπρόσθετες ποινές που αναφέρονται στο πλήρες κείμενο με το σκεπτικό των αποφάσεων του Αθλητικού Δικαστή».

Αναλυτικά οι ποινές:

Ποινές Απόλλων:

«Επιβάλλω στο σωματείο του Απόλλωνα την ποινή του κλεισίματος για ένα αγώνα της βόρειας κερκίδας που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς του Απόλλωνα. Επίσης, επιβάλλεται ποινή προστίμου 10.000 ευρώ».

Ποινές ΑΕΛ:

«Επιβάλλω στο σωματείο της ΑΕΛ την ποινή της διεξαγωγής του επόμενου αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και ακολούθως στον επόμενο αγώνα επιβάλλω την ποινή του κλεισίματος της βόρειας κερκίδας που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΛ. Επίσης, επιβάλλεται ποινή προστίμου 15.000 ευρώ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα