ΑΕΚ Λάρνακας: Το πρόβλημα με Γκιούρτσο και το μήνυμα που έστειλε ο Σιμόν

ΑΕΚ Λάρνακας: Το πρόβλημα με Γκιούρτσο και το μήνυμα που έστειλε ο Σιμόν

Πάνος Λάρκος
ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ
Χωρίς τον Άνταμ Γκιούρτσο θα δώσει τη «μάχη» με φόντο τα ημιτελικά του Κυπέλλου Coca Cola κόντρα στον Απόλλωνα (29/2, 19;00) η ΑΕΚ Λάρνακας, με τον Ούγγρο αμφίβολο και για το ματς πρωταθλήματος με τον Άρη (4/3).

Πρόβλημα τραυματισμού έχει προκύψει στην ΑΕΚ Λάρνακας μιας και ο Άνταμ Γκιούρτσο αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό και δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την ομάδα στην δύσκολη έξοδο με τον Απόλλωνα για τον θεσμό του Κυπέλλου. Ο Ούγγρος που έχει ανέβει στα τελευταία παιχνίδια αποτελούσε μία πολύ καλή επιλογή για τον Σιμόν αλλά θα τον στερηθεί στο κρίσιμο ματς με τον Απόλλωνα, ενώ είναι πολύ πιθανό να απουσιάσει και από το ματς πρωταθλήματος με τον Άρη (4/3, 18:00).

Έτσι, ουσιαστικά τα προβλήματα για την ομάδα της Λάρνακας είναι δυο σε σχέση με τον αγώνα της Πέμπτης. Θυμίζουμε ότι δεδομένα εκτός είναι ο Φακούντο Σάντσες ο οποίος ταλαιπωρείται από πνευμονία και απέχει των προπονήσεων με αποτέλεσμα να τεθεί και εκτός πλάνων.

Εξαιρετικό το κλίμα στα αποδυτήρια με τους «κιτρινοπράσινους» να θέλουν να έχουν και συνέχεια στο Κύπελλο για να φθάσουν όσο πιο μακριά γίνεται και αν είναι δυνατό μέχρι και την κατάκτηση του τίτλου. Το ματς είναι μονό και χρειάζεται τεράστια προσοχή σε όλα τα σημεία του.

Το μήνυμα του Σιμόν στα αποδυτήρια

Αυτό που είπε στους παίκτες του ο Σιμόν είναι ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στο ποιος θα κάνει τα λιγότερα λάθη το ματς με τον Απόλλωνα. Αν η ομάδα του είναι αυτή που θα υποπέσει στα λιγότερα λάθη θα έχει και αυξημένες πιθανότητες να πάρει το εισιτήριο στα ημιτελικά και αυτό είναι που ζητά από τους ποδοσφαιριστές του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα