Τσούκκας: «Είχα πίστη για το αποτέλεσμα, ευχαριστούμε τον Πανίκο Σπύρου»

Newsroom
ΤΣΟΥΚΚΑΣ
Λίγο μετά την σπουδαία πρόκριση επί της Καρμιώτισσας (2-3) στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου, ο υπηρεσιακός κόουτς της Αγίας Νάπας, Γιώργος Τσούκκας, εξήγησε πως είχε πίστη για το αποτέλεσμα και ευχαρίστησε τον μέχρι πρότινος κόουτς, Πανίκο Σπύρου.

Η «βόμβα» του φετινού Κυπέλλου Coca - Cola ανήκει μέχρι στιγμής στην Αγία Νάπα. Ο σύλλογος από την Β' Κατηγορία κέρδισε με 2-3 μέσα στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή» την Καρμιώτισσα και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του θεσμού, κάνοντας τη μεγάλη έκπληξη.

Μετά το τέλος του ματς, ο υπηρεσιακός τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Τσούκκας δήλωσε πως πάντοτε ο στόχος του είναι η νίκη, ενώ εξήγησε πως είχε πίστη για αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα. Τέλος, αφιέρωσε την πρόκριση στον Πανίκο Σπύρου που ουσιαστικά έφτιαξε την ομάδα.

Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε:

«Στόχος μας δεν ήταν να έρθουμε για την πρόκριση, αλλά από την πρώτη μέρα που είμαι στα γήπεδα, πάντα στόχος μου ήταν η νίκη. Είχα την πίστη ότι κάποιοι ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν με λίγη τύχη να πάρουν το αποτέλεσμα. Θα βλέπαμε τον αντίπαλο στα μάτια, τους είπα πριν το παιχνίδι πως όποια κι αν θα ήταν η εξέλιξη να μην τα παρατούσαμε. Τα παιδιά το γύρισαν και με κάνει να νιώθω περηφάνια. Πήραμε μια πρόκριση που φέρνει μια περηφάνια. Να πούμε ευχαριστώ και στον προηγούμενο προπονητή, Πανίκο Σπύρου, γιατί αυτός έφτιαξε αυτή την ομάδα».

@Photo credits: SAVVIDES PRESS SPORTS PHOTOGRAPHIES LTD

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥ Τελευταία Νέα