Πιάνιτς: Επίσημη η μεταγραφή του στην Αλ Σαρίγια!

Πιάνιτς: Επίσημη η μεταγραφή του στην Αλ Σαρίγια!

Newsroom
Πιάνιτς: Επίσημη η μεταγραφή του στην Αλ Σαρίγια!

bet365

Η Αλ Σαρίγια ολοκλήρωσε και τυπικά την απόκτηση του Μίραλεμ Πιάνιτς από τη Μπαρτσελόνα, με τον Βόσνιο να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων.

Επίσημη μορφή πήρε η μετακίνηση του Μίραλεμ Πιάνιτς στην Αλ Σαρίγια! Η ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τον Βόσνιο μέσο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

Κάπως έτσι ο Πιάνιτς είπε οριστικό «αντίο» στη Μπαρτσελόνα έπειτα από δυο χρόνια συνεργασίας, με τους Καταλανούς από την πλευρά τους να ανάβουν το πράσινο φως για τη μεταγραφή δίχως να απαιτήσουν κάποιο οικονομικό αντίτιμο.

Το κέρδος άλλωστε για τους Μπλαουγκράνα είναι πως θα ξεφορτωθούν το βαρύ συμβόλαιο ενός ποδοσφαιριστή που δεν είχε καταλυτικό ρόλο στην ομάδα, αν και ο Τσάβι του είχε διαβεβαιώσει πως τη φετινή σεζόν θα τον συμπεριελάμβανε στα πλάνα του.

Μια απλή θέση για να γεμίζει το ρόστερ ωστόσο δεν αρκούσε στον Βόσνιο, ο οποίος αποφάσισε να αποδεχτεί την πλουσιοπάροχη πρόταση της Αλ Σαρίγια και να συνεχίσει την καριέρα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα