Μπαρτσελόνα: Θετικός στον κορονοϊό ο συνεργάτης της στην Βραζιλία

Μπαρτσελόνα: Θετικός στον κορονοϊό ο συνεργάτης της στην Βραζιλία

Gazzetta team
Μπαρτσελόνα: Θετικός στον κορονοϊό ο συνεργάτης της στην Βραζιλία

bet365

Ο Αντρέ Κούρι, ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην μεταγραφή του Νεϊμάρ το 2013, βρίσκεται σε κατ' οίκον απομόνωση, αφού είναι θετικός στον κορονοϊό.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η Μπαρτσελόνα έχει καταφέρει προς το παρόν να... ντριμπλάρει τον κορονοϊό, αφού δεν έχει προσβληθεί κάποιο μέλος της, ποδοσφαιριστής, προπονητής ή παράγοντας. Απ' όσους, τουλάχιστον, βρίσκονται επί ισπανικού εδάφους, αφού θετικός στον ιό Covid-19 βρέθηκε ο Αντρέ Κούρι.

Πρόκειται για τον σκάουτερ της Μπάρτσα στην Βραζιλία, ο οποίος συμμετέχει ενεργά και στις διαπραγματεύσεις για τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών, όπως έγινε το 2013 με τον Νεϊμάρ.

Ο Κούρι βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα στο σπίτι του με πυρετό και ενόχληση, αλλά η κατάσταση του δεν είναι σοβαρή και δεν χρήζει νοσηλείας, αφού δεν έχει προβλήματα στην αναπνοή.

Ο υπάλληλος της Μπαρτσελόνα θεωρεί ότι προσβλήθηκε κατά την διάρκεια ταξιδιού του στο Πόρτο Αλέγκρε, όπου άλλωστε βρέθηκε θετικός και ο πρόεδρος της τοπικής Ιντερνασιονάλ, Μαρσέλο Μεδέιρος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα