Εμβιλά: «Πιστεύω πως μπορώ να κληθώ στην εθνική για το Μουντιάλ, θα πήγαινα και με τα... πόδια»

Newsroom
Εμβιλά: «Πιστεύω πως μπορώ να κληθώ στην εθνική για το Μουντιάλ, θα πήγαινα και με τα... πόδια»

bet365

Ο Γιαν Εμβιλά παραχώρησε συνέντευξη στην «Equipe» λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ναντ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εθνική ομάδα της Γαλλίας και στην πίστη του πως μπορεί να πάει στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Στην «Equipe» μίλησε ο Γιαν Εμβιλά ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (3/11, 19:45). Ο 32χρονος Γάλλος χαφ ανέφερε στους συμπατριώτες του πως πιστεύει πως μπορεί να βρεθεί στις κλήσεις του Ντιντιέ Ντεσάν για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και μάλιστα εξέφρασε τη «δίψα» του για να φορέσει ξανά τα «τρικολόρ».

«Φυσικά και πιστεύω πως μπορώ να κληθώ. Είναι περηφάνια να φοράς τα χρώματα της Γαλλίας. Οι 22 μου συμμετοχές με την εθνική από πάντα με έκαναν να θέλω να παίξω και άλλο. Είμαι δεμένος με την ομάδα μου και είμαι πάντα έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ακόμη και με τα πόδια μπορώ να έρθω από την Ελλάδα. Η εθνική ομάδα με βοήθησε να γίνω ο ποδοσφαιριστής που είμαι σήμερα. Για να είμαι ειλικρινής πιστεύω ότι μπορεί να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιαν Εμβιλά.

Ο μέσος του Ολυμπιακού μετράει 22 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, είχε αγωνιστεί στο Euro του 2012, όμως έκτοτε δεν έχει κληθεί. Ο Ντιντιέ Ντεσάν θα ανακοινώσει τις επιλογές του την επόμενη εβδομάδα και στον άξονα «πονάει», καθώς δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Ενγκολό Καντέ και Πολ Πογκμπά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα