Νότιγχαμ Φόρεστ: «Ματιές» σε Ρεγκιλόν

Νότιγχαμ Φόρεστ: «Ματιές» σε Ρεγκιλόν

Newsroom
Νότιγχαμ Φόρεστ: «Ματιές» σε Ρεγκιλόν
Στη μεταγραφική λίστα της Νότιγχαμ Φόρεστ φαίνεται πως φιγουράρει ο Σέρχιο Ρεγκιλόν της Τότεναμ για την ενίσχυση του αριστερού άκρου της άμυνας.

Δεν έχει φρένα η μεταγραφική ενίσχυση της Νότιγχαμ Φόρεστ στο καλοκαιρινό παζάρι. Ο αγγλικός σύλλογος έχει στήσει έναν χωρό... εκατομμυρίων μετά την επιστροφή στην μεγάλη κατηγορία και έχουμε και συνέχεια.

Σύμφωνα με το «Athletic», η αγγλική ομάδα έχει προσθέσει στη λίστα της την περίπτωση του Σέρχιο Ρεγκιλόν από την Τότεναμ. Ο 25χρονος μπακ φαίνεται πως δεν θα έχει μέλλον στον λονδρέζικο σύλλογο, με έναν τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί από πέρσι, να τον έχει αφήσει πίσω.

Έτσι, τα «σπιρούνια» δεν θα έλεγαν όχι σε κάποια πρόταση για την παραχώρηση του 25χρονου αμυντικού, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί η Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στην Τότεναμ μέχρι τώρα, ο Ρεγκιλόν μετράει συνολικά 67 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό δύο γκολ και εννιά ασίστ ενώ έχει αγωνιστεί και σε Ρεάλ Μαδρίτης και Σεβίλλη.

@Photo credits: instagram

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα