Τότεναμ: Εμφάνιση αλά... Αργεντινή για τους Spurs τη νέα σεζόν (vid)

tottenham_kit2024

bet365

Μνήμες από το παρελθόν «ξυπνά» στους οπαδούς της Τότεναμ η νέα εντυπωσιακή εκτός έδρας εμφάνιση της ομάδας, που θυμίζει αρκετά σε αυτήν της Αργεντινής.

Νοσταλγία και μνήμες από το παρελθόν «ξυπνά» στους οπαδούς της Τότεναμ, η νέα εντυπωσιακή εκτός έδρας εμφάνιση που παρουσίασε η ομάδα από το Λονδίνο που θυμίζει αρκετά σε αυτήν της εθνικής Αργεντινής.

Ο χρόνος μοιάζει να γυρίζει αρκετά πίσω με τη νέα φανέλα των Spurs, τότε που η ομάδα από το Λονδίνο είχε στο ρόστερ της δύο Αργεντινούς super star της εποχής, τον Οσβάλντο Αρντίλες και τον Ρικάρντο Βίγια. Πλέον, τη «σκυτάλη» έχουν πάρει άλλοι δύο Αργεντινοί, οι Τζιοβάνι Λο Σέλσο και Κρίστιαν Ρομέρο, με στόχο να οδηγήσουν την Τότεναμ στην κορυφή του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Την εμφάνιση επιμελήθηκε η «Nike», με τις γαλάζιες και τις άσπρες ρίγες στο μπροστινό μέρος που προτιμήθηκαν βάσει και του σχεδίου της φανέλας από το παρελθόν και συγκεκριμένα τη δεκαετία του '80. Πρόκειται για μια «ματιά» στο παρελθόν, με ρετρό διάθεση, όπως και το video με το οποίο παρουσιάστηκε η φανέλα από τους Σαρ, Φαν ντε Φεν, Ντράγκουσιν και Πέδρο Πόρο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα